Arkadaşlar çok güzel eylenceli bir gezi olmuş ne güzel bir gurubunuz var Antalyada bukadar insan birtürlü toplanamıyoruz.
herkes adam gibi adam olunca böle toplanılabilinio:cat:
Arkadaşlar çok güzel eylenceli bir gezi olmuş ne güzel bir gurubunuz var Antalyada bukadar insan birtürlü toplanamıyoruz.
Bende senin lafına yarıldım :mrgreen: :queen:
bende hak veriom:farao:katılıyorum yücel abiye :cherry:
fuAT :farao:
ben de hak veriom
sen öyle san fuAT :queen:
karışma burcuya. SALEM dostum o benimSen mi katılıyorsun :cyclopsan Kızım en çok geyiği sen yapıyorsun zaten :mrgreen: :queen:
salla fuat burayı bu hale getirenler utansınArtık bu topiğe yazı yazmıyorum. Bu kadar geyiğin içinde beni görmek olmadı. Küstüm işte :salut:
arkadaşlar dishyyi adana mt topiclerinden ihraç etmeyi teklif olarak sunuyorum. isteyenler el kaldırsınooofffffffffffffffffffffffffffffff kurban olurum yaaaaaaaaaaaaar:
r:
arkadaşlar dishyyi adana mt topiclerinden ihraç etmeyi teklif olarak sunuyorum. isteyenler el kaldırsın![]()
Burada belirtilen PMR 446 El Telsizleri, birçok Avrupa ülkesinde serbest olarak kullanılmakta ve ETSI 300 296 spesifikasyonlarına uygun olarak üretilmekte olup " T.C. Telekomünikasyon Kurumu Onaylı"dır. Ancak, Avrupa dışında kullanılmakta olan (Amerika, Kanada, Yeni Zelanda, ve Güney Afrika) telsizler satışını yapmakta olduğumuz telsizlerle aynı gibi gözüksede, değişik frekans ve kanallarda çalışmakta olup bu tip telsizlerin Türkiye'de satışı ve kullanımı kanunen yasaktır.
500 mW Rf Çıkış Gücü Yasaların izin verdiği maksimum çıkış gücü.
o telsizli arkadaş: ceyhanda bir resmi kurumda telsiz operatörü ve amatör belgeside varmış ek olarak. elindekide volki tolki canımm![]()
olmasa dişimi kırardım zaten !
tamer doğruları konuşalım.![]()
"biz sabah uyanamadık. arkadan yetişelim dedik. meğersem yanlış kaleye gitmişiz" desene
"o nedenle burcu poz verecek transalp bulamadı" desene:mrgreen: :mrgreen:
bırak pili mili bahane etmeyi......
karışma burcuya. SALEM dostum o benim
arkadaşlar dishyyi adana mt topiclerinden ihraç etmeyi teklif olarak sunuyorum. isteyenler el kaldırsın![]()
Tamam kabul ediyorum,yazmıyorum bir daha...
dishy yazmayacakmısın bir daha.....
ayyy inanmıyoorummmmm !!!!