[MT Adana] Haftalık Toplantılar Her Çarşamba 20:00’da Ç.M.S.K.’da!

bugün akşam toplantıdaki mevcut yine olacak 5-6 kişi, geziye katılan 25-30 kişi.

sonra kimse demesin
efendim niye başka yere gezi olmamış da, falan filan.
gelin toplantıya, ortak karar verelim.

ayrıca toplantıya katılmıyorsunuz, sürüş düzenini bilmiyorsunuz, karıştırıyorsunuz, kopukluklar oluyor, vs
örn: anavarza gezisi (kimse alınmasın üzerine, dediğim kişiler kendilerini biliyorlar)

kınama günümdeyim de :farao:

toplantı bittimi yaa bilen varmı tainimiz nereye çıktı merak ediyorum

ArkadaşLar benim kanaatimce bu çarşamba topLantıLarında diger haftanın gezi pLanını beLirLemek yerine gidiLen gezide herkes orada iken diger haftanın gezisine karar vermek çok daha mantıkLı oLur.Takip ettigim kadarı iLe çarşamba topLantıLarına aşşagı yukarı genelde aynı arkadaşLar katıLıo ve bu yüzden yüzden fikir alınırken çogunlugun kararı degil azınlıgın kararı etkiLi oLuyor.Çogu kişi işi yada vakit ayıramaması ve yahut soğukdan doLayı çarşamba akşamLarı oLan topLantıLara katıLamıyor.
Benim nacizane fikrim gidilen gezide diger haftanın gezi programı beLirLensin hem demokrasiLer çogunLuk katıLımcı oLdugu sürece hayatLarını sürdürebiLirLer.Hasan beyin dikkatine :)

arkadaşlar 28.02.2007 çarşamba toplantısına bekleriz...

haftasonu için mersin boğsak tarafına yatılı gezi planı yapılacak,
sahil kenarındaki otantik evlerde kalma planlanmakta :p

(haftasonuna inşallah yağmur yağmaz)

görüşmek üzereeeeeeeeee:bounce:

::evil:: işte şimdi senden çook gıcık aldım burcu::evil::
tam bnm ankaraya gittigim hafta yatılı gezi yapıosunuz....
walla dicek hiç bişeyim yok...
ama akşam klübe gelecem inş...

ooo cok güzell yaaa otantık otantik eğlenirsiniz cok gelmeyi isterdim ama ogün cicek sulucam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar