slm arkadaşlar benimde motorsikletim çalındı.

lütfen sizden istedeğim motorsikletinizin markası cinsi ne olursa olsun geceleri açıkta bırakmayın:mrgreen:
ben diyarbakır'dan deniz motorsikletimin markası mondial 110ss mavi ve arka basma pedalı kırıktı.
her gece eve giderken gece dışarı bırakıp direksiyonu kilitliyordum ne yazıkki sabah uyandığımda motorsiklet ortada yoktu.
çalınan tarih 26 ağustos cumartesi gecesi 2006 altıda calındı.
plakası 21DL534 çalınan yer DİYARBAKIR toplukonut 2. etap
bulan,gören veya duyanların bu numaralara müracat etmesi rica edilir.
05359879623
05445224336

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:rendeer:
umarım motorun bulunur

benimde motorum 8 ay önce çalındı. bi umutla her yere haber verdim her yere yazdım... :salut: karakolları, Antalyaları - sakaryaları ..... aramadığım emniyet md. kalmadı... ama ilgi yok... çalındı yazısını zor koydurdum. 34 VTD 59 gri 150 T1 daha yeni çalıntı görünüyor. bunun tersi bulunan motorları NEREDEN :silent: kimden sorgulayacagımı halaaaaaa öğrenemedim.... belki 6 aydır bi parkta çürüyor... ve parka hergün borçlanıyorum... :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
benimde motorum 8 ay önce çalındı. bi umutla her yere haber verdim her yere yazdım... :salut: karakolları, Antalyaları - sakaryaları ..... aramadığım emniyet md. kalmadı... ama ilgi yok... çalındı yazısını zor koydurdum. 34 VTD 59 gri 150 T1 daha yeni çalıntı görünüyor. bunun tersi bulunan motorları NEREDEN :silent: kimden sorgulayacagımı halaaaaaa öğrenemedim.... belki 6 aydır bi parkta çürüyor... ve parka hergün borçlanıyorum... :pr:

Bulunucağını unut. Benmde çalındı ama 1 yıldır yok. Bişey dikkatimi çekti. onuda açtığım topicte okuyabilirsin.

valla gecmıs olsun deyim baska ne denirki yane.Şimdi senin motor ıraga gitmistir coktan bu taraflara gelmez heardle

Motosikleti
Forza250-cygnusL
-gürkan-;539224' Alıntı:

Yenisin galiba....Tarihe de bakmamışssın.... 3 ay falan olmuş en son yazandan sonra....

Neyse hoşgeldin bu arada....

Ya arkadaşlar üç aylık topiğe kim akıl ediyorsa bir şeyler yazıyor( -gürkan- ), geçmiş olsun diyor , bugünmüş gibi ana sayfaya giriyor.Geçmiş topiği ne diye gündeme getiriyorsunuz anlamıyorum.

Hani birisi çalınan motosikleti bulduk filan yazsa anlayacağım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
auhauhauah Koptum

ıns motorun bulunur benımkıde calındı beklıyom bende parcalanmadan gelmesını
gecmıs olsun

10-09-2006 ... hoş mu geldin? abi adam gelmiş , gitmiş bile... hortlatma mühendisi misiniz =)

acaba bu tip basliklar kitlense de bulunma veya bi gelisme durumunda topic sahibinin yoneticilerden biri ile temesa gecmesi ile mi acilsa..

bir zaman limiti olsun mesela calinti duyurulari icin..1 ay veya 3ay . sonrasinda baslik klitlense daha duzgunolck sanirim burdaki haberlesme..

Shakulin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar