Ankara MT 2007 İlk Toplantı - Lidersiz Yola Devam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw takıldım ben oda takıldı heralde kardeşiz :) sımdı ybr var Kısmetse Mart a Cbf 150 Geliyo. Bende Gelmek ıstıyorum Pazar direksıyon sınavı var sabah 9 da ordan dırek cıkısta gelıcem Kısmet olursa Anatolia"ya Tanışmış oluruz.

2 kişi daha eklendi :) ReDragon , Scorp

Len neyin çekişmesini yapıyorsunuz çocuklar gibi :cherry: Her şeyden öte coğrafyalar farklı, iklimler farklı vs. Sabit değerler yok ki arada bir kıyaslama yapılsın. Hem hadi her şey sabit değilim, fazla olmak ya da az olmak bir şey kazandırıyor mu? Az kişiyle de geziliyor çok kişiyle de. Amaca bakmak lazım. :)
Adana MT bizden kalabalık doğru. Biz de daha iyi olmak için çabalıyoruz zaten. Her neyse tartışmayın bakayım :)
Önemli olan boyu değil işlevi :queen:
Artık biz de buradayız :bounce:

Yaaa sazanlık olmasın da Lidersiz Yola Devam ne demek :cyclopsan

Nedir bu toplumsal mesaj vermenizin amacı :mrgreen: :mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nedir bu toplumsal mesaj vermenizin amacı :mrgreen: :mrgreen:

anarşikiz biz :cat: :mrgreen:

st,scorp,redragon aynı istikametten gideceğimiz için tek araba da gidebiliriz belki. Ya da sığmazsak minibüs tutarız :) . Ank mt giderek büyüyor :p

Daha yazılarınızı şimdi okudum yarın bir aksilik olmazsa ben de gelmeyi düşünüyorum. Daha önce hiç gelmemiştim kızmayın ama 2007'de nereye gitseniz peşinize takılırım arkadaşlar yarın umarım gelen çok olur herkesle tanışırım.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugun dıreksıyona gırdım :) Yarın da Allah izin verirse Mülakata giriyorum, Mülakattan sonra bıraz gezerım saat 1 Gibi Bi aksilik Bi Kaza Olmassa Ordayım.

R3N agbi yarin bosuna 2 arba gitmeyek sabah bulusalim ya senin ya benim arabayla St i de alir gideriz ne dersin ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
uuuffff uuuuuuuuuffffffffffffffffff uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffff
ben gelemıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne biçim şans yawwww....neyse bakıyım işim erken bıterse gelmeye calısırım.peki saat kaç gıbı bıter toplantı.en erken yani.ona göre belkı bır umut gelebılırım........ uuuuffffffffffff uuuuuuuuuufffffffffffffffff uuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffff

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Daha yazılarınızı şimdi okudum yarın bir aksilik olmazsa ben de gelmeyi düşünüyorum. Daha önce hiç gelmemiştim kızmayın ama 2007'de nereye gitseniz peşinize takılırım arkadaşlar yarın umarım gelen çok olur herkesle tanışırım.:p

kabal bekliyoruz
scorp gidişimizi belirleyelim, (hafta sonları araba kullanmayı sevmiyorum ama benimkide olur, anladın sen onu :) )
juniors sınavda başarılar
bahadinli kalbimizdesin, vida borcum var sana :)
gelemeyen arkadaşlar da dert etmesin bahara yaklaşalım durmayız zaten :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar