ybr ne kadar yapar

arkadaşlar benim bi ybr motosikletim var.düz yolda yapabildiğim max. sürat 95km\h.burada ybr'si olanlar var 120-130 yaptıklarını söylüyorlar.şu an 3500 km deyim. acaba rodajda atladığım bi şeymi vardı.rodajı çok iyi geçti... yardımcı olursanız sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
130 :) zor gibi dostum ya Bızde Var 1 tane ybr 120 Ikına ıkına :) ama Modifiye eden ,digital gosterge takanlar var 130 u da gectıgını soyluyorlar ama ne kadar doğrudur bilemem.

saol kardeş. ama benimki ıkına sıkına 100 yapıyo.daha açılır falan dediler ama bakıcaz artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaç km desın?

ıkınmadan sıkılmadan yapabileceği son ve sabit sürati 100 +5,-5 tir.
100 km/saat üzeri değerler.yol,yük ve rüzgar koşullarına bağlı olarak ıkına ve sıkıla elde edilmiş değerlerdir...devamlı aynı verilerde sürat yapacağını sanmıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılıyorum dostum :)

ıkınmadan sıkılmadan yapabileceği son ve sabit sürati 100 +5,-5 tir.
100 km/saat üzeri değerler.yol,yük ve rüzgar koşullarına bağlı olarak ıkına ve sıkıla elde edilmiş değerlerdir...devamlı aynı verilerde sürat yapacağını sanmıyorum...

:cat:
kesinlikle doğru bir tespit, uzun süreli kullanım için en ideal hızı da 80-90 civarıdır...

arkadaşlar benim bi ybr motosikletim var.düz yolda yapabildiğim max. sürat 95km\h.burada ybr'si olanlar var 120-130 yaptıklarını söylüyorlar.şu an 3500 km deyim. acaba rodajda atladığım bi şeymi vardı.rodajı çok iyi geçti... yardımcı olursanız sevinirim.

yeni yamaha ybr 125 topic inde daha detaylı araştırabilirsin...

YBR'NİN YAPARINI BOŞVERİN ARKADAŞLAR O HIZ MAKİNASI DEĞİL SONUÇTA RAHAT'MI RAHAT SESSİZ KAYIYO İŞTE MOTOR SİZİNDE SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ 120 FALAN BİNİN SİZ GEZİN AĞAR AĞAR BAKIN KEYFİNİZE.

HADİİİ HAYIRLI YOLCULUKLAR KEYFİNİZ BOL YOLUNUZ AÇIK OLSUN:cat:

arkadaşlar bende ybr kullanıcısıyım ben yokuş aşağı 130 yaptım gerçekten,ama tehlikeli bu motorun karararı 80-90 100ü geçince tehlike arz ediyor,hafif motor yanii kapasitesi bu,

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hava filtresini söküp benzin ayarını biraz artırın...Eğer bulabilirseniz kısa karbüratör boğazı taktırın....Düz yolda 130 yapmassa motoru ne isterseniz yapın...

Ama motorun ömründen çaldığınızı unutmayın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beyler Merhaba Bİzzat GÖzÜmle GÖrdÜĞÜm Ve Şahİt OlduĞum Bİ Konuyu Aktarayim Sİze Bu Yaz TekİrdaĞa Gİderken GÜmÜŞyaka Cİvarain Uzun Bİ AŞaĞi DoĞru Hafİf Bİ Yol Var Ama Gayet Uzun 1300 Cc Dİzel Opel Corsa İle Orada YaptiĞim Max SÜrat 195 Km/h Oldu Gelelİm Motora Kendİ Cbr Im 150 Ye Çikti Ve Sade 30 Sanİye Kadar Durdu Sonra 130 Da Gayet Normal Gİttİm Bu Arada Ben 150 Ye ÇitiĞimda BİŞey Farkettİm Ve Yanimda Gelen ArkadŞimin Ybr 125 İle Fazla Bİ Frk OluŞmamiŞti Durduk Ve KonuŞtukkİ Ben 150 GÖrdÜĞÜm Sirada O Da 140 GÖrmÜŞ Ve İbresİne BaktiĞimizda Takometrenİn Telİ KopmuŞ Ve ÇaliŞmiyo Bu Da Demekkİ 140 Bİle GeÇmİŞ Yanİ Beyler Pekİ Ybr Bu Hizi Nasil Yapti Dersenİz
1.egsoz Vardi
2.hava Fİltresİ Vardi
3.sÜren KİŞİ 80 Kg
4.rÜzgar HİÇ Yok Denecek Kadar Azdi
5.motorun ÜstÜne İyİce Kapanik Vazİyette
6.dİŞlİlerİn Hepsİ SÜrat İÇİn Özel Olarak Tornacida Yapildi
Burda Anlattiklarimin Hepsİ De 300ytl Ye Mal Oldu
Şİmdİ Dersenİz Kİ Salliyosun Kesİnlİkle Yalan SÖylemİyorum ÇÜnkÜ Burda YazdiĞim Şeylerİn Hepsİ Ben Ve Kankİmİn Manyak İcatlarindan Kaynaklaniyo Bİrİncİsİ Sİz HİÇ Malinizi Rİske Atmadan HerŞeye Bİ DÜnya Para Vererek Mİlletİn YaptiĞi Hazir Mallari Alarak BİŞey Yapmaya KalkiŞiyonuz Bİz İse TakildiĞimiz Ortamlar 100 De 100 Ü Motorcu Abİlerİmİzİn Yaninda Tamİrcİlerİn Yaninda GeÇİrerek Harciyoruz Bİz Bu Motoru GÖzden Çikarttik Ve Üzerİne Çok Çilgin Şeyler Yaptik Bunlari Yazdim Ama Farkliliklari Var Mesela Egsoz Araba Egsozu Gİbİ Şeyler Sorarsaniz Onlarida Yazarim GÖzden ÇikarttiĞimiz Bİr Malida Elİmİzden Ne Gİlİyosa Yaptik Ve Ayiptir SÖylemesİ Boktan Bİ Mali DeĞerlİ Kildik Şİmdİ O Motor Noldu O Motor 19800 Km De Ve Hala İbre PatlamiŞ Halde YÜksek SÜrat Yapiyo Beyler YanliŞ Anlamsin Kİmse Ama Bazi Şeyler Nette DeĞİl GerÇek Hayatta Daha İyİ AnlaŞiliyo Sİze Tavsİyem Çikin Ve GerÇek Haytta Bu AraŞtirmalari TartiŞmalari Yapin Burda Herkes BİŞeyler SÖylÜyo Ve Ortak Nokta Bulunamiyo Benden Sİze Tavsİyeler Bu Kadar Ve İnanmayacak Olursa En Kisa SÜrede Resİmlerİde Sİzlerle PaylaŞabİlİrİm...İyİ GÜnler

Düzgün yazsan okurduk...

Bir de motorun son hızını yükseltmek için gereksiz modifiyelerle zorlamayın arkadaşlar. Ilerinde başınız çok ağrır...
Ona bakarsanız benim sanayi'deki ustam getir motoru taşlayalım, rektifiyeye sokalım , o motor 190'ı görmezse adam değilim diyor :cherry: Ama hayatta yapmam yani...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Düzgün yazsan okurduk...

Bir de motorun son hızını yükseltmek için gereksiz modifiyelerle zorlamayın arkadaşlar. Ilerinde başınız çok ağrır...
Ona bakarsanız benim sanayi'deki ustam getir motoru taşlayalım, rektifiyeye sokalım , o motor 190'ı görmezse adam değilim diyor :cherry: Ama hayatta yapmam yani...

Düzgün yazsan okurduk... bu kelimeyi banamı söylendiğini anlamdım bi sorsam mahsuru yoktur inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar