ilk geldiğim günlerdeki hevesimi ve aldığım keyfi düşünüyorum da herşey ne kadar da güzeldi. bir sürü motosiklet sevdalısı birarada keyfili sohbetler ediyorduk. ama o zamanda yine gruba küsmüş veya gruptan ayrılmak zorunda olmuş bir çok motosiklet sevdalısı da tanıdım. yani izmir hep büyüdü ve hep bölündü. neden?????
nedenleri çok basit ve billiniyor ama bunları ben şu anda buradan yazmayacağım toplantıda dile getireceğim eskiden ve her zaman yaptığım gibi.
şu bilinmeli izmir grubu kimsenin tekelinde değil. kimse kafasına göre grubu yönetemez, yönlendiremez. bu tutumlar yüzünden ne değerli dostları kaybettik.
site üzerinden tartışmalar olmasın dedik devam etti.
oturduk izmir MT için yönetim ve yürütme kurulu yönergesi yazdık bir kaç dostla kabul gördü, uygulanamadı.
arkadan konuşmalar olmasın, yüzüne gülüp sonradan insanlar vurulmasın dedik vuruldu.
büyüklerimiz grubu toparlasın, büyükler varken biz çok karışmayalım olaylara dedik, bazı büyüklerimiz bizi yarıyolda bıraktı.
eski üyeler denildi, yeniler çekincede kaldı, eski yeni ayrı mı mı var diye.
eskiler konuştu, yeniler dinledi, eskiler durdu, yeniler gitti.
yetmedi bir 35 ve 35 buçuk polemiği çıkarıldı yine bölündük.
lider kenandı eskiden, herkes kenanın arkadından ne laflar ediyor şimdi ama o insanlar o zamanlar kenan arkadaşımızın en büyük kankaları ve destekleyicileriydi.
arkadaşlar, grupla yaşamak zordur. insanı bazen yorar hatta. ama grupta insanlara bir güven veremiyorsanız, kendilerini oraya ait hissettiremiyorsanız yapacak başaka bir şey bulamazsınız.
şimdi o yüzden öncelikle gruptaki insanlara izmirli oldukları, motosevdalısı oldukaları, keyif için biraraya geldikleri anlatılmalı. grupta güven tekrar inşa edilmeli.
izmir için faydalı olacağını düşündüğüm bu toplantıya geleceğim arkadaşlar. gerekirse de geçmişten günümüze ne yaşadım neler oldu bitti anlatırım da. fikirlere değer verilmeye başlanması bile krallık döneminin bittiğinin göstergesidir.