Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hala hayattayım.... kusura bakmayın yazamadım uzun zamandır.. işler işte.... ama hergün motoruma biniyorum.. geçen gün hastalandım 2-3 gün evden çıkmadım... dün motoruma kavuştum gene.. yaa muhteşem bir şey bu motor yaa.. çok özlemişim... üzerine oturduğunuz an başlıyor.. hele o rüzgar suratınıza vurmuyormu.. özgürlüğü hissediyorsunuz hemen.. sanki isteseniz dünyanın bir ucuna gidebileceksiniz gibi geliyor....sadece sağ elinizi biraz çevirmek yetecek gibi... bu kadar muhteşem.....

Zamansızlıktan motoruma iyi bakamıyorum... üzülüorum.. belki paşam gelirde alır motoru gereğini yapar die bekledim uzun zamandır ama tık yok :pale:

işlerden fırsat kaldıkça gene gelecem...:cat: sizleri unuttum sanmayın..

bye

Sevgili serdar;

Photoshop ustası olarak koçların yerine gts beklerdim..:p :rendeer: Ellerine saglık..Herkeslerin yeni yılı ve bayramı kutlu mutlu sağlıklı ve SYM li olsun..
S&S

PAŞAM Seni kıracak değilimya.... Bir tanede öyle yaptım.
HERKESE IYI YILLAR , İYİ BAYRAMLAR DİLERİM...

Tüm motor sevdalılarının Kurban bayramını ve yeni yılını kutlar, yeni yılda sağlık
mutluluk ve bol kazanclı günler dilerim.:rendeer:

2007_e_kart_moto.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TÜM MT AİLESİNİN YENİ YILINI VE KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM

2007 DE VE DAİMA,
BARIŞ, SAĞLIK, MUTLULUK
SİZİN VE SEVDİKLERİNİZİN YANINDA OLSUN :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zamansızlıktan motoruma iyi bakamıyorum... üzülüorum.. belki paşam gelirde alır motoru gereğini yapar die bekledim uzun zamandır ama tık yok :pale:

işlerden fırsat kaldıkça gene gelecem...:cat: sizleri unuttum sanmayın..
bye

Tamam len alıcam motoru ama bi daha geri gelirmi bilemem..:cherry: :cherry:

PAŞAM Seni kıracak değilimya.... Bir tanede öyle yaptım.
HERKESE IYI YILLAR , İYİ BAYRAMLAR DİLERİM...

http://img146.imageshack.us/img146/4692/http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/love10.gif
:rendeer:nhhjmjhjmat1.jpg

İşte budur...Tam olmus.:cat: :cat: :rendeer:

Sym Ailesinin mübarek Kurban bayramını kutlar we herseyden öte tüm dileklerinizin gerceklesecegi süper bir 2oo7 yılı diliorum ..

Bu yılda kazasız belasız keyifli sürüsler sizlerle olsun

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN .. MUTLU YILLAR :rendeer:

Arkadaşlar herkesin hergünü bayram gibi yaşayacağı bir yıl geçirmesini dilerim
En keyifli sürüşleri bu yıl hep birlikte yaşayalım inşallah...
İyi yıllar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sıhhatli, sağlıklı nice SYM li gunlere...:rendeer:
S&S

Herkesin kurban bayrbarek olsun Nice mutlu senelere inşallah bu sene bana bi gts getırır. . . :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok istersen getirir...Bol GTS li gunler..:)
S&S

sonuda kafa granajını sökmeden kısa farları kaldırmanın yolunu buldum
paşanın dedği gibi biraz kurcalamak gerekiyor birde küçük ve ince eller ...
fakattt kısaları kaldırdık farlar çok daha iyi ama sanırım uzunlarıda biraz kaldırmak gerekiyor işte onu bulamadım uzunlarıda kafa granajını sökmeden kaldırmak mümkünmü yoksa sökemeyi öğrenecekmiyiz sonunda bu kafayı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aynen uzun farlarıda bu sekilde ayarlanabiliyor. Ama daha küçük ve uzun eller gerekiyor..:p Kısaların biraz daha üstünde yeri çünki..:wiinkk: Yaklaşık 10 cm. gibi simetrisinde...
S&S

parmaklarımın ucuyla ulaşabildim kısalara paşam; uzunlar için bu parmaklar iş görmez
o vakit müsait bir zamanda sökeceğiz biz bu kafayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
parmaklarımın ucuyla ulaşabildim kısalara paşam; uzunlar için bu parmaklar iş görmez
o vakit müsait bir zamanda sökeceğiz biz bu kafayı

kafayı sokerken aynanın her iki yanında (birleşim noktasında)bulunan 4 tane alyan vida bulunmakta bu vidaları sokmeden cıkartmaya çalışmamakta fayda var .aksi halde grenajı kırabılırsın.kolay gelsin.

Ayrıca hava filtresini sık değiştirmekten sıkıldıysanız emiş yaptığı noktadan karbüratörün yanına dogru boruyu uzatarak sık kirlenme ve yakıt artışının önune geçebilirsiniz..Denedim faydalı oldu..

Selamlar,
Bir GTS hastası olduğumdan arada başlığınızı kontrol ederim, sizlere birşeyler sormak istiyorum. Bir, engeç iki ay içinde hayırlısı ile GTS alacağım, tanıdık bir-iki yer var elimdeki 150 ZAT'ı almayı kabul ettiler.
Birincisi, şu sıralar gayet güzel indirimler var, bu fırsatları kaçırmayıp çok geç kalmadan alayımmı yoksa fuarı bekliyeyimmi, özel bir promasyon falan olurmu, yada tam tersi sezon başlıyor diye fiyatlar ayyuka çıkarmı?
ikincisi, aklımda renk olarak siyah var ama bir abimiz siyah renkli GTS sahibi ve "bir daha siyah motor alırsam...." şeklinde söyleniyor :) temizlik sorunu çok diyor. Grilerde hoş duruyor ama gri renk çok farkedilen bir renk değil çok tercih etmeyin diyor birçok motorcu, siyah GTS li arkadaş ise siyahında özellikle akşam va geceleri çok farkedilmediğini söyledi. Ayrıca gri renkli GTS ler siyahlardan 200 YTL daha ucuz, gerçi bu çok önemli bir seçim kriteri değil ama...
Nedersiniz, önerileriniz nedir?

Selamlar,
Bir GTS hastası olduğumdan arada başlığınızı kontrol ederim, sizlere birşeyler sormak istiyorum. Bir, engeç iki ay içinde hayırlısı ile GTS alacağım, tanıdık bir-iki yer var elimdeki 150 ZAT'ı almayı kabul ettiler.
Birincisi, şu sıralar gayet güzel indirimler var, bu fırsatları kaçırmayıp çok geç kalmadan alayımmı yoksa fuarı bekliyeyimmi, özel bir promasyon falan olurmu, yada tam tersi sezon başlıyor diye fiyatlar ayyuka çıkarmı?
ikincisi, aklımda renk olarak siyah var ama bir abimiz siyah renkli GTS sahibi ve "bir daha siyah motor alırsam...." şeklinde söyleniyor :) temizlik sorunu çok diyor. Grilerde hoş duruyor ama gri renk çok farkedilen bir renk değil çok tercih etmeyin diyor birçok motorcu, siyah GTS li arkadaş ise siyahında özellikle akşam va geceleri çok farkedilmediğini söyledi. Ayrıca gri renkli GTS ler siyahlardan 200 YTL daha ucuz, gerçi bu çok önemli bir seçim kriteri değil ama...
Nedersiniz, önerileriniz nedir?

Dartmaul öncelikle secimin icin seni tebriK ediorum .. Su sıralar war olan indirimlerden bir an önce faydalanmanı dilerim lakin fuara bile kalmadan GTS leri bekleyen ciddi bir fiat artısı olacak .. Sadece bu markada deil digerlerindede bu zam haberi bekleniyor .. Eli kulagındadır elini cabuk tut .. Ayrıca daha önceki sayfaları dikkatli bir sekilde incelememissin sayet bunu yapmıs olsaydın bu tarz bir soru sormazdın cünkü yılbasından sonra zam gelecegi defalarca yazıldı cizildi :wiinkk:

Siyah rengin geceleri fark edilmedigi konusuna gelince sana katılmıyorum .. Cünkü bu makina farkedilmeyecek bir makina degil herkes hala parmakla gösteriyor .. Bende siyah war haftada bir yıkamaya götürüyorum cillop gibi oluyor .. Gri renk pek göstermiyor makinayı genede sen bilirsin ama ben siyah derim .. Zaten aldıgın zaman siyah olmadıgını göreceksin öyle gözüküyor ama ilginc degisken bir renk yapısına sahip ..

Aradaki 2oo Ytl lik fiat farkını boswer ince ayrıntılara bu kadar takma ben direkt siyah diyorum :cat:

Kazasız Keyifli sürüsler diliyorum :wiinkk:

Selam millet, nabersiniz... yeni yıl nasıl geçti? herkeze hayırlısı olmasını temenni ediyorum..... ( temenni etmek :p )

paşam ne zaman gelcen yaw.. motoru bi götürsende işlerini halletsen diorum.. bu karda kışta ne makbule geçer hele bide masraflarınada versen şöle.. fazla bişi tutmaz kayış falan değişcek, sibop ayarları debriyaj ayarı falan.. yağda değiştirirsin... el atmışken hava filitresi ve bujiyede baktırırsın artık.... ee kaç tane kardeşin var yapacan tabii di mii ?

:queen: :queen: :queen: :queen:

arkadaşla herkese selam
5. sayfadaki SYM GTS 250 Türkçe Kullanım Klavuzu nu indiremiyorum acaba neden Adobe Acrobat Reader ve winrar programları da mecut pc de dosyaya ulaşamadı diye uyarı çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar