değerli arkadaşlar,
bu gezi mt. izmir gezisi olduğu için, mt. üyesi olmayanların,
daha önce olup ve bir şekilde üyeliği iptal edilmiş veya kendi isteği ile ayrılmış kişilerin katılmamalarını önemle rica ederim.
diğer mt. il üyelerinin başımızın üstünde yeri vardır.
kenan gelmiyeceksin sandık bi ara walla helal olsun söke'den kalktın geldin.
???????????????????????????????????
yapılanlarla, söylenen sözler pek uyumlu gibi gelmedi bana
Bunlarıda biliyoruz biz diğer sitelerden girip üye çalma olaylarınıda. o arkadaşlarda kendi işlerine baksınlar buradan kimseyi koparmaya çalışmasınlar.
arkadaşım kimsenin bi karın ağrısı yok merak etme herkesin kendine göre bi görüşü var cuma günü dediğin gibi kavgaya değil izmir mt nin ayakta kalması için neler yapılabilir onlar görüşülür sanırım isim olarak kimseyi itham etmesen iyi olur kanısındayım çünkü tartışma yaratır.sevgili şulecim ne oldu kenanla konuşmamızı engelicekmisin ? yada moderatöremi şikayet edeceksin ? kenan bizim herzaman arkadaşımız herzamanda arkadaşımız kalacak. Sen burada daha yeni üyesin ve ortalığı lütfen karıştırıp daha fazla polemiğe neden olma. Negüzel topik açılmış cuma günü toplantısı kimin ne karın ağrısı varsa orada anlatsın senin isminde yazıyor bak. Eski yeni herkesi birleştirmeye çalışıyoruz hala kalkmışsın biyerler çomak sokmaya çalışıyorsun. Biz buraya tartışmaya gelmiyoruz. yıkıcı olmayı bırak yapıcı olmaya çalış. Büyüklerimiz büyüklük yapmış herkesi çağırmış birleştirmek için elinden geleni yapıyor sen dinamit koyup parçalamaya çalışıyorsun. Söyle sana bunları yaptıran hangi site ? Bunlarıda biliyoruz biz diğer sitelerden girip üye çalma olaylarınıda. o arkadaşlarda kendi işlerine baksınlar buradan kimseyi koparmaya çalışmasınlar. Gezi vardı gittik eğlendik ve geldik bu kadar. Cuma günüde toplantı var ne karın ağrısı olan varsa gelsin söylesin.
Tamam güzel Hepinizi cuma günkü toplantıya bekliyoruz... Herkes orada anlatsın ne karın ağrısı varsa.
arkadaşım kimsenin bi karın ağrısı yok merak etme herkesin kendine göre bi görüşü var cuma günü dediğin gibi kavgaya değil izmir mt nin ayakta kalması için neler yapılabilir onlar görüşülür sanırım isim olarak kimseyi itham etmesen iyi olur kanısındayım çünkü tartışma yaratır.
sevgili şulecim ne oldu kenanla konuşmamızı engelicekmisin ? yada moderatöremi şikayet edeceksin ? kenan bizim herzaman arkadaşımız herzamanda arkadaşımız kalacak. Sen burada daha yeni üyesin ve ortalığı lütfen karıştırıp daha fazla polemiğe neden olma. Negüzel topik açılmış cuma günü toplantısı kimin ne karın ağrısı varsa orada anlatsın senin isminde yazıyor bak. Eski yeni herkesi birleştirmeye çalışıyoruz hala kalkmışsın biyerler çomak sokmaya çalışıyorsun. Biz buraya tartışmaya gelmiyoruz. yıkıcı olmayı bırak yapıcı olmaya çalış. Büyüklerimiz büyüklük yapmış herkesi çağırmış birleştirmek için elinden geleni yapıyor sen dinamit koyup parçalamaya çalışıyorsun. Söyle sana bunları yaptıran hangi site ? Bunlarıda biliyoruz biz diğer sitelerden girip üye çalma olaylarınıda. o arkadaşlarda kendi işlerine baksınlar buradan kimseyi koparmaya çalışmasınlar. Gezi vardı gittik eğlendik ve geldik bu kadar. Cuma günüde toplantı var ne karın ağrısı olan varsa gelsin söylesin.
Tamam güzel Hepinizi cuma günkü toplantıya bekliyoruz... Herkes orada anlatsın ne karın ağrısı varsa.
speedygirl şule;539487' Alıntı:alınan bazı kararlar var bunlardan besbelliki haberin yok o yüzden böyle bir yorum yapıyorsun seninle polemiğe girmeyeceğim arkadaşınla görüş konuş tabi. arkadaşınsa sana kimse karışamaz. ama grup dışında.bana değil, guruba fazlasıyla zarar veren birisiyle aynı ortamda olmam ben.ve sadece ben değil zarar gören herkes. o, büyüklerin yapmak istediği büyüklüğü zaten biz istedik bunuda bil. toplansın herkes dedik geçen hafta yapılacaktı olmadı. kısmet bu haftayaymış. eskileri parçalayıp bu günlere bizi getiren sebep kişi konuşulacak zaten. ''sana bunları yaptıran hangi site'' gibi üzerine vazife olmayan ve insanları itham eden tavırlarında açıkçası çok saygısızca. istersen bekle ve cuma günü toplantıda o arkadaşla ilgili rahatsızlığı olan kişiler bir konuşsunda öyle yorum yap. sonra arkadaşlığına devam edersin. şunu unutma insanlar kendi kişiliklerine yakın insanları etraflarında barındırırlar.ve ayrıca kimsenin karın ağrısı yok.cümlelerin bile negatif. bence dinle insanları ve sonra tanımadığın insanlar ve olayların iç yüzünü bilmediğin konular hakkında öyle yap bu yorumlarını.
weboy dostum burada birşeyi yazıyorsun ama devamını getirmiyorsun bana ha burada cevap vermişin ha toplantıda benim için farketmez madem bir söz söyledin devamını da getir bence
"iğneleyici konuşmaları bırakın artık diyoruz gelin konuşalım"
yazıyosun ama kendin bunu yapıyosun :bounce:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Haberim yok. Bilmediğim bişimi oldu? Bilmek isterim madem bişi var ozaman söyleyinde bilelim.
çok merak ediyorsan toplantıda öğrenirsin
Tevellüt benim bildiğim doğum tarihi ha birde usta çırak arasında şöyle kullanılır
usta çırağını ezmek için, üstünlük amacı gütmek için kullanılan kelime. senin bokun daha haliç'e ulaşmadı denilerek ezme işlemine devam edilmesi mümkündür
benim doğum tarihim 89 dostum :rendeer: