- Konu Yazar
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden /!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=52606&AdId=3392266
arkadaslar ilan bu bu motosiklet 125 cc ama atak sistemi warmis 200 km hiza ulasiyomus
hyosung 250r almayi dusunuyorum fuara kadar bekleyip ama motosiklet ilgimi cekti bilgisi olan warmi acaba bu motosiklet we atak sistemi hakkinda??
poff abi linkte problem yok ama buraya yapistirinca direk magza sayfasi aciliyo anlayamadim bende problemi
Güncellenme Tarihi 30-12-2006
İl İstanbul (Avrupa Yakası)
İlçe / Semt Beşiktaş
Tipi Sport / Naked
Marka Aprilia
Model Tuono125
Motor Hacmi 0 - 250
Renk Kırmızı
KM 400
Yıl 2006
Fiyat 4.800 YTL.
Türü İkinci El
Kimden Motosiklet Mağazasından
Takaslı Evet
genel ozellikler
sıfırı 5000 euro olup sıfır gibidir atak sistemi olup 200 km hıza ulaşıyor.kredi kartına 12 taksit yapılır.20 ay daha garantisi vardır
genel bilgiler bunlardi zaten sahibinden .com da motosiklet sayfasini acinca yandaki pano ilanlarinda gormeniz mumkun
arkadaslar ilan bu bu motosiklet 125 cc ama atak sistemi warmis 200 km hiza ulasiyomus
hyosung 250r almayi dusunuyorum fuara kadar bekleyip ama motosiklet ilgimi cekti bilgisi olan warmi acaba bu motosiklet we atak sistemi hakkinda??
poff abi linkte problem yok ama buraya yapistirinca direk magza sayfasi aciliyo anlayamadim bende problemi
Güncellenme Tarihi 30-12-2006
İl İstanbul (Avrupa Yakası)
İlçe / Semt Beşiktaş
Tipi Sport / Naked
Marka Aprilia
Model Tuono125
Motor Hacmi 0 - 250
Renk Kırmızı
KM 400
Yıl 2006
Fiyat 4.800 YTL.
Türü İkinci El
Kimden Motosiklet Mağazasından
Takaslı Evet
genel ozellikler
sıfırı 5000 euro olup sıfır gibidir atak sistemi olup 200 km hıza ulaşıyor.kredi kartına 12 taksit yapılır.20 ay daha garantisi vardır
genel bilgiler bunlardi zaten sahibinden .com da motosiklet sayfasini acinca yandaki pano ilanlarinda gormeniz mumkun
Son düzenleme: