Motorla Ilgili Bir Hayalini Paylaş

honda cbf 125 almak ve üstünde saatlerce rüzgar yemek kurduğum hayalim.inşallah oda olucak arkadaşlar.

bi 500-600'lük turingle arkanda çantan, çadırın bi de kız arkadaşınla birlikte Türkiye sonra da dünya turu... hic te fena olmaz dimi

boy

Bursa'dayım...

Motorla ilgili hayalimi bu yaz gerçekleştiriyorum. Bu sezon yarışlara giriyorum. Bu arada şu anda eşimin halasını ziyarete Bursa'da eski garaj osmangazideyiz. Foruma cep telefonuyla girdim. Bursalı motorculara selamlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek teker beni kesmez

Tek tekerden sıkıldım. En büyük hayalim hiç teker.:p

28hoverbandithm2.jpg

HİÇ Teker GÜzel Ama Ben Teker Tercİh Edİyorum ÇÜnkÜ HİÇ Tekerİ Herkes Kullanir Tek Tekerİ İse Sadece Ustalar.....

benim hayaşim valentino rossi gibi bir motor sürücüsü olmak ve şanlı bayrağımızı avrupa semalarında yarışlar kazanarak dalgalandırmak.:cat:

büyük bir garaj içinde genişte bir motosiklet koleksyonuna sahip olmak ve o garajın içinde yaşamak.

suzuki burgman 650 abs istiyorum
onunla tüm türkiyeyi yetmezse dünyayı gezmek
tabi eşimle yoksa tadı olmaz...

R1 sürebilmek bi kez de olsa o hissi tadmak isterdim ama cok uzak yaw
Umut fakirin ekmegi

boy

Hayatınızı gerçekleşmesi mümkün olan şeylerin hayali ile yaşayın ki gerçekleştiğinde büyük bir mutluluk yaşayın.

Hayatınızı gerçekleşmesi mümkün olan şeylerin hayali ile yaşayın ki gerçekleştiğinde büyük bir mutluluk yaşayın.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda Cfb 150 imle İlk Seferde Ankarayı Dya doya gezmek :( Kısmetse Mart da Alıyorum.

bide şöyle bişi var; hayat hiç bi zaman insana istediğinden daha fazlasını vermez..
oyüzden en fazlasını istemekte yarar var:wiinkk:

Valla su site uyesi beyfa var benim kanka onla bi türkiye turu yapmayı istiyorum.Amme ne zman olur bilmem 5 snen 10 sene:)

motosikletle ilgili tek hayalim;
motosiklet sahibi olabilmek. gerisi zaten kolay...

ben motorumu satıp bı tane 600cc suzuki almak hemen egzosa bı performance takıp doya doya aragaz yapmak yavas gıtmek havamıda aragazla yapmak ıstıyorum bende fazla bısı ıstemıyorum ama askerden sonra bu gerceklesıcek benı tanıyanlar bılır bu aslında hayal yazın demısler ama bu benım hayalım degıl bu benım gercegım:))

Benim hayalim(Aslında buna hayal demek olmaz da, plan diyelim.);
Altımda siyah Hyosung gt250r, komple siyah motosiklet giyimim(kask(vizörde siyah), tulum, ayakkabı, eldiven.) ve özgürlük. Çevremdeki insanlara neler başarabileceğimi gösterme egosu içerisinde onunla birlikte rüzgarın içinde vals yapmak. Aşırı yağmurlu bir günde otobana çıkıp, son sürat denemeleri yapmak. Bunlar işte benim hayallerim. Ama bugüne kadar ne istediysem olmadı. Gerek hayat şartları, gerekse maddi durumlar...:pale: Ama motosiklet alma konusunda Yüce Yaratıcı'dan başka hiçbir güç bana engel olamayacak.:bounce: Saygılar...

Kendi motorumla akdeniz kıyı şeridini gezmek isterdim. Haziranda yola çıkıp eylüle kadar seyahatimi sürdürmeliyim :) (Tabi herşeyden önce bir motor istiyorum)

V2 , +650cc , turbo+kompresör dizel yüksek torklu yol+macera motosikletini yapıp üzerinede türk markasını yapıştırmak.(ütopya tabi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar