kawasaki er-5 ten sonra honda cbf 150

2 ay önce çalınan motorumun(kawasaki er-5) acısını taşırken hala, yeni bir motor arayıp duruyodum.

önce 2. el motorlara baktım karar veremedim. sonra çin mallarına yöneldim onlara da cesaret edemedim. bu forumdaki bilgi veren mesajları da okuduktan sonra honda cbf 150 yi karar verdim aldım. test sürüşü yapıp bizi aydınlatanlara teşekkur ediyorum. sorunsuz bir motordur umarım.

bindiğim kadarıyla performansından memnunum özellikle ön konsol çok şık gözüküyo motorun üstünden.

50 hp lik bi motordan inip 12 hp lik bi motora binmek değişik geldi önce tabiki aynı zevki vermiyo ama yine de çok zevk alıyorum bu motordan da.
motorcu ruhu bu mudur? :p

motorcu ruhu bu mudur? :p[/QUOTE]

şüphesiz budur.

ben 1 aydır motoruma binemiyordum, galerideydi. Bayramda binerim diye bugün geri aldım. Satıp büyüğünü almayı düşünüyorum bu yüzden galeriye bırakmıştım. Artık çok küçük bu bana diye beğenmiyordum. Ama galeriden çıkıp kendimi yola atınca baktımki bu meret hiçde beğenilmeyecek ve küçümsenecek bi sey değilmiş.

cbf 150 hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan.

Hayırlı olsun motorsuz kalmamışsın en azından. İnşallah çalınan motorunda bulunur en kısa zamanda iki motorla birlikte mutlu mesut yaşarsın.

daha nice yıllar motorunla beraber güzel bi sekilde gormen dilegiyle :)

2 ay önce çalınan motorumun(kawasaki er-5) acısını taşırken hala, yeni bir motor arayıp duruyodum.

önce 2. el motorlara baktım karar veremedim. sonra çin mallarına yöneldim onlara da cesaret edemedim. bu forumdaki bilgi veren mesajları da okuduktan sonra honda cbf 150 yi karar verdim aldım. test sürüşü yapıp bizi aydınlatanlara teşekkur ediyorum. sorunsuz bir motordur umarım.

bindiğim kadarıyla performansından memnunum özellikle ön konsol çok şık gözüküyo motorun üstünden.

50 hp lik bi motordan inip 12 hp lik bi motora binmek değişik geldi önce tabiki aynı zevki vermiyo ama yine de çok zevk alıyorum bu motordan da.
motorcu ruhu bu mudur? :p

öncelikle geçmiş olsun...Motorunun kaskosu vardı umarım...hallettinmi sigortayla alakalı detayları...yeni motorun hayırlı olsun...bizle cbf 150 görüşlerini cbf 150 topiğinde paylaşırmısın...bu model hallında insanlar sürekli merak ve takip halindeler...

şimdi diyeceksinki attan inip eşşeğe bindim...ama motor motordur...işini görüyormu ayağını yerden kesiyormu...çin malı dandirik bi keewayde olsa kendi motorun en kral motordur derim...bi foto koyarsan bakarız motorun endamına...

ER_5'e çok üzüldüm ama yeni motorunla kazasız belasız sürüşler dilerim.En yakın zamanda motorunu büyütmeni dilerim.

Merhaba..

Abicim yeni motorun hayırlı olsun..
Er-5 için üzüldüm ama Helal olsun, motor sevdasından vazgeçmedin ya.. :cat:

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Diliyorum.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar