Dediğim gibi ben 2007 cbr'ı teknik özelliklerinden dolayı merak ediyordum... Ilk çıktığında motor çok güzel yapmışlar tabi bir an kapıldım ama teknik özelliklerine bakınca aynı motor olduğunu gördüm... Dedikleri gibi , makyajlı![]()
Ya bu zaman a kadar hep cbr 2007 ah bi çıksa diyenler şimdi eski kasaları savunmaya baladı işe bak yaa peahhr:
merhaba arkadaşlar bende cbr 125 r (krmızı mavi) sahibiyim motorumdan memnumum ben 135 ten fazla yapamadım gerçi motorum daha 4000 de. bir şey sormak istiyorum nasıl video ekleyebilirz bu siteye bilen varmı. birde hiç cbr la tek teker yapabilen varmı ben baya şeyler yaptım ama tek teker fazla yapamıyorum.
merhaba arkadaşlar bende cbr 125 r (krmızı mavi) sahibiyim motorumdan memnumum ben 135 ten fazla yapamadım gerçi motorum daha 4000 de. bir şey sormak istiyorum nasıl video ekleyebilirz bu siteye bilen varmı. birde hiç cbr la tek teker yapabilen varmı ben baya şeyler yaptım ama tek teker fazla yapamıyorum.
merhaba tekrar adım hakan bursada beden eğitimi ve spor bölümü 4. sınıf öğreciyim. mail: [email protected]..
tek teker yaptım ama uzun gidemiyorum.kafa göz yarmaya gelince bana kızmadığınızı biliyorum uyarmaya çalışıyorsunuz farkındayım ama biliyorsunuz bir motorsiklet manyağına ne derseniz deyin onlar yaşamayı tercih ederler.. ben hergün 1 saat antreman yapıyordum bunları denemeden önce. çok eski motorcu değilim ama yapmayı çok seviyorum. çok şükür hiç kazam olmadı hiç.
Puhaha güzel hayal... Ama metrodan bakacak bi kız olmalı :mrgreen:
Eeeee , pro , ben de 600F'e geçmeyi düşünüyorum desem 2 yıl sonra :cyclopsan