YENI Cross&Supermoto Kafa Grenaji

2-3 hafta once Yunanistan da buldum ve hemen aldim... tum cross ve supermotolara uyuyor... yanliz kirmizisi yoktu ben de mavi alip kendim boyadim biraz renk farki var ama onu da duzeltecegim... gece suruslerinde bayagi bi fark etti... onceden uzunlarla onumu zor goruyordum simdi ise bi arabanin farlarindan farki yok.. Bunlarin Turkiyedeki fiyatini bilen var mi? ya da satan var mi? cunku bi daha gittigimde bayagi bi getirmek istiyorum...

bu da onceki hali....

yorumlarinizi bekliyorum...

secancım motor 10 numara gözüküyor:cat: krossum olsa kıskanırdım valla:mrgreen:

TNT

Türkiye de tedarik edebileceğimiz bir yerin web sitesi mevcut mu?

Türkiye de tedarik edebileceğimiz bir yerin web sitesi mevcut mu?

ben de onu arastiriyorum, izmirde bi aksesuarci yurtdisindan getittiririz demisti ama 90 euro istedi... eger Turkiye den tedarik edebilcegimiz bir yeri bilen arkadas varsa bi arastiralim... fiyat arastirmasi yapalim, eger burda cok cok daha pahaliya geliyorsa ben bu isi kafaya taktim gidip 50-60 tane getirecegim Yunanistandan:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanırım markası Acerbis

Türkiyeye getiren bulunur ama fiyatatları 100 ylt den aşağı olmaz diye tahmin ediyorum.

Getirirsen kârını veririz kardeş, motosiklet sever bir dostumuz kazansın.

Çok güzel olmuş değer o fiyata hatta bedava . Hayırlı olsun.

Getirirsen kârını veririz kardeş, motosiklet sever bir dostumuz kazansın.

Çok güzel olmuş değer o fiyata hatta bedava . Hayırlı olsun.

dusuncen icin tesekur ederim... ama hala daha Turkiye de kim satiyor onu bulamadim... sizlerde bi arastirip yardimci olursaniz sevinirim...

http://cgi.ebay.de/Acerbis-Scheinwe...9QQihZ020QQcategoryZ76134QQrdZ1QQcmdZViewItem

Sendeki acerbis olmayabilir. Linkte verdiğimin fiyatı 75 euro ve üzerinde a harfi var. Ama yinede bana 50ytlye getirirsen senden 1 tane alırım (gerekirse özelden ulaş)

Dostum evet, verdigin linktekiyle birebir ayni.. sadece a harfi yok:) artik bi tane sticker alir yapistiririz:p bide bu e bayden satiliyor sanirim, bi de onun kargosu, gumrugu cok fazlaya mal olmasin...

:cat: bayaa güzel olmuşş angry look mu diyordı? oyle kızgın kızkızgın bakan farlara ne herneyse güzel olmuş benim crosss'a lazım ole biişi:bounce:

Arkadaşlar, ben bizzat makinayı görmüş biri olarak yorum yaparsam motorun havası tamamen değişmiş.Sahibine benzemiş, agresif :mrgreen:
Parasıda baya iyiymiş...

Arkadaşlar, ben bizzat makinayı görmüş biri olarak yorum yaparsam motorun havası tamamen değişmiş.Sahibine benzemiş, agresif :mrgreen:
Parasıda baya iyiymiş...

muhabbetin gerisini yazmamissin:) .. ben sana bi de sen sur nasil gorunuyor bi de ben bakayim demistim sahilde:queen: neyse gerisini yazmayayim... ama aklima geldi. anladin sen, anladin...

güzel olmuş değişik bir havası varr..... yanlızz makinanda sadece kafa değiştirerek ekol yapmmak laazım alt takım cok önemli bence onada dikkat et güzel olmuş ama taaa yunanistanlarda arıcana adanaya gelseydin sana aynını hediye ederdim

Parasıda baya iyiymiş...

sen agrasif moto görmemişsin 200 cc 160 kmhız 2 zamanlı tarzında 4 zamanlı 2 sibob varsa cıkartın :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar