Motogp'de yeni bir sezona başlarken...

all.jpg
Hepinizin bildiği gibi 2006 sezonu Hayden'in birinciliğinle sonuçlandı. Markalar 800cc prototiplerini test ettiler ve yavaş yavaş sezona adımlarını atıyorlar. Jerez pistinde yapılan test sürüşlerinde alınan derecelerde ise ilk 10 şöyle :

1-) Pedrosa : 1'39.910
2-) Rossi : 1'40.213
3-) Melandri : 1'40.524

4-) Vermeulen : 1'40.766
5-) Hopkins : 1'41.049
6-) Nakano : 1'41.142
7-) Edwards : 1'41.186
:cool: Barros : 1'41.276
9-) Capirossi : 1'41.492
10-) Stoner : 1'41.595

Honda performanstan memnun durumda şu anda. Yamaha ile ilgili pek iyi şeyler söylemek mümkün değil çünkü yamaha halen teknik arızalar ve lastik problemleri ile uğraşmakta... Suzuki takımı yeni sezon için umutlu .. Vermeulen iyi bir performans sergiliyor. Stoner çok genç olmasına rağmen hala umutlular ... Ducatiler de yeni sezona hazırlar onların da hedefleri arasında en azından ilk 3 var . Bu arada Nicky Hayden sürpriz sakatlığı nedeniyle test sürüşlerine katılamadı .

Sezonun yarış tarihleri birçok yerde belirlenmesine rağmen tam olarak bir netlik kazanmamış durumda şu anda... Her an pistlerin yerleri ve tarihleri değişebilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
konuyu Haberler -> motorsporlarına taşıyorum.

Uluslararası Motosiklet Federasyonu, 2007 MotoGP takvimini açıklarken, Türkiye sezonun 3. yarışına ev sahipliği yapacak.

Uluslararası Motosiklet Federasyonu FIM, 2007 yılının MotoGP takvimini açıkladı. Yeni sezonun üçüncü yarışı olan Türkiye Grand Prix'si 22 Nisan'da yapılacak.

MotoGP 2007 sezonu 18 yarıştan oluşacak. Sezon 10 Mart'ta Katar'da açılacak. Katar ve İspanya'dan sonra 22 Nisan'da Türkiye GP'si yapılacak.

Taslak takvimde 4'üncü yarış olarak yer alan Türkiye, Çin ile yer değiştirerek bu yıl olduğu gibi yine sezonun üçüncü yarışına sahne olacak. İstanbul'dan sonra MotoGP heyecanı Şangay'a taşınacak. Sezon, 4 Kasım'da İspanya'nın Valencia pistindeki mücadele ile son bulacak.

Takvimdeki en büyük değişiklik ise Misano pistinde yapılacak San Marino / Riviera di Rimini yarışının eklenmesiyle gerçekleşti. Böylece İspanya'dan sonra İtalya da birden fazla yarışa birden evsahipliği yapacak. İspanya'da yine Jerez , Katalunya ve Valencia pistinlerinde olmak üzere toplam üç yarış düzenlenecek.

March 10** Qatar Doha/Losail
March 25 Spain Jerez de la Frontera
April 22 Turkey Istanbul
May 6 China Shanghai
May 20 France Le Mans
June 3 Italy Mugello
June 10 Catalunya Catalunya
June 24 Great Britain Donington Park
June 30 ** Netherlands Assen
July 15 Germany Sachsenring
July 22 United States * Laguna Seca
August 19 Czech Republic Brno
September 2 San Marino & Riviera di Rimini Misano
September16 Portugal Estoril
September23 Japan Motegi
October 14 Australia Phillip Island
October 21 Malaysia Sepang
November 4 Valencia Ricardo Tormo – Valencia

Son düzenleme:
konuyu Haberler -> motorsporlarına taşıyorum.

MotoGP 2007 takvimi netleşmiş değil GP nin İstanbul ayağıda tehlike olduğuna dair söylentiler var. Umarım bu senede MotoGP Türkiye 'ye gelir.

Aslında pek fazla tehlikeye girmedi büyük ihtimal yapacaklar buradaki gp'yi ... Çünkü haliyle zaten yeni bir pist ve büyük yarışlar yapılıyor ... İstanbul ayağı tehlikede değil fakat bir tane gp'yi iptal edecekler .. İptal nedeni de 2 türlü zaten. Bir ülkede 2 yarış yapılabilir bu sene veya yeni bir pist yapıldığı için bir tane gp iptal edilir . Tabi haberlerin bir netliği yok bunlar sadece söylenti. Ama sanmıyorum Türkiye gp'sini iptal edeceklerini .. Yani umarım etmezler :)

Ben zaten yeni model çıktıkça ve yeni haberleri duydukça siteye yazmaya devam edeceğim :cat:

Bence bu yıl, Pedrosa'nın yılı olacak. Buraya yazıyorum!:queen:
Test sürüşlerinde Hayden'i göremeyince, şaşırdım. Sakatmış meğer. Bence değidir. Bu yıl Honda içinde Hayden-Pedrosa savaşı da çıkabilir.

Haydenin şampiyonluğu bir senelikti bence... Ben pedrosanın büyük işler başaracağına eminim ama Rossinin biraz etkisinde kalacak

bu sene hayden veya pedrosa diyorum. rossi'nin motoru nasıl olsa yine sorun çıkarır:mrgreen:
gerçekten honda bu sene yine lider olcak buraya yazıyorum. şampıyonluk ilan edildiginde bu topigi hortlatcam görcezz:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olcak olmuyacak Yerine Super bike gelecek derken en sonunda Moto GP 22 Nisan da Turkiyeye geliyor ve Super bike da geliyor bu sene baya guzel olacak anlaşılan :bounce:

Bu Sene Bayabİ EĞleneceĞİz.İŞler Bayabİ İlerledİ Artik Superbike+supersport+motogp+tÜrkİye Pİst Şampİyonasi İyİ İyİ İİİİ Kroslar.

Özellİklede SÜper Moto ArkadaŞlar Hatta AkŞam Hayden'i İzledİm Bİaggİ İle KapiŞiyor SÜperdİ Hayden 1 Geldİ Adamlar CoŞturdu Valla?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar