her an kollamıyoruz kendımızı kım dusecek sımdı dıe
Cbr 125 120 kmh geçmiyormuş. Ayrıca çok cılız bir tipi var.Daha kalıplı göstermek için neler yapılabilir.
OMERDUSMEZ
Performans buji sormuşsun.
NGK CR9E yüksek devirli kullanım için.
zaten kullanım klavuzunda da yazıyor.
ben aldım ama daha kullanmadım. herhalde işe yarar bişeydir.
QUOTE]
Kardeşim sag olasın not aldım alıcam bunu.:cat: bide motorun ömrünü nasıl uzatırıs motoru makineyi nasıl canlı tutarıss bi teknigi bilgisi olan varmı..
bende yazdan beri o buji var.takıldıgı belli bile olmuyor.hiç faretmior.
Abicim demek öle senin bi tavsiyen var mı..
performans olmazda ömrü uzarkablo takılsa adı hemen performans kablosu oluyor aehauehaıue hastasiyim hastası
http://www.youtube.com/watch?v=-rQ9K2nBU1A bu linkteki teker gorkeminkine cok benziyor dikkat etmenizi istedigim kısım arka tarafı gayet mutiş olmuş istanbulda bunu yapabilecek usta veya servis varmıdır acaba..
Abi yeterli araç gereçlerim olsa bunları bende yaparım sen kendin yapmaya çalış usta yapsa bile sana motorun etmiicegi fiyatı çıkarır..
Kendin ugraş..:cat:
süper 2007 modeller
performans olmazda ömrü uzarkablo takılsa adı hemen performans kablosu oluyor aehauehaıue hastasiyim hastası
http://www.youtube.com/watch?v=-rQ9K2nBU1A bu linkteki teker gorkeminkine cok benziyor dikkat etmenizi istedigim kısım arka tarafı gayet mutiş olmuş istanbulda bunu yapabilecek usta veya servis varmıdır acaba..
Savas11 ilgine teşekkürler. Ben Antalya'da ikamet ediyorum şu anda aslında senden ana bayini numarısını albilirsem çok memnun olurum. 28'inde de İzmir'de olacağım olmadı ordan alırım bakalım kısmet artık fiyatı çok uygun geldi 1, 2 yıl idare eder herhalde bir sorun çıkarmadan değil mi? sana 70 yaptılarsa piyasa fiyatı 100 ytl'yi geçmez sanırım. Kaliteli bir lastik değil mi bu Duro gerçi senin lastik Görkem'inkinden farklı duruyo tam modeli nedir savas11 seninkinin, yani satıcıya ben ........'yı istesem desem seninkini verir? Oy çok soru sordum yine . Teşekkürler beyler...
Şimdi netten baktım senin lastiğin modeli HF-918 130/70 17 T/L(bu T/L inç oluyor herhalde) eğer buysa İzmir veya Eskişehirden sipariş edeyim burda taktırım yanlış bir şey almayayım diye bu kadar soruyorum alıptaelimizde patlamasın... Bildiğin bayinin numarısını ister özelden ister burdan paylaş almak isteyen arkadaşlar olabilir. Sevgilerle...
savas11 daha net cek kardeşte görelim vallahi mantıklı demişsin duro 80 ytl felan cok karanlık çıkmış aydınlık hallerinide koyarsan sevindirirsin cbr cemiyetini