Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:) Zaten daha Iznik'e gitmedik , daha oraya gidicez themarmara... O zaman söz , birlikte çıkarız :mrgreen:

Bu da Özgür'ün motoru:

repsolln1.jpg

Son düzenleme:
ellerıne saglık abı
cok gusel olmus ya
bende foto cekmeyı cok severım daha dogrusu ılgım vardır
ama hıc duzgun bı makına almadım:)
themarmara hava 10 derece ve cıvarı oldugu bı haftasonu tekrar gıdılecek bu yol(dimi Gorkem?)
ozaman sende takıp edersen topıcı gelırsın bızle:)

Evet evet kesin :mrgreen:

200. sayfa şerefine resimlerr!!! :cherry:

Buluşmaya giderken:

Gerisi Yalova'dan:

Son düzenleme:
o bıraz zor ıste :)
lıder kımse o yada yolu bılen kımse o onden gıdıo:)
sen mart 2007 yı beklerken bıraz teorık bılgı ogren bence
motoru sadece 1.vıtese takıp motor kullanmak degıl bence cunku

gorkem buarada
ıznıkten once
hava gusel oldugu zaman(yanı 10derece cıvarı kuru ve/veya hafıf yagıslı)
tekırdag taraflarına fln gıtsek(okadar uzak olmasada olur tabı)?

AAA neden aklıma gelmedi benim ya :queen: Arkadaşlar en yakın zamanda hepinizi silivrideki yazlığımıza bekliyorum :cherry: Mangal yapıp deniz manzarasını izleriz... Bir gece de kalırız süper olur :)

:)
bugun bakınırken markette tekırdag koftesı gıbı bısı gordum
madem tekırdagda kofte var
ozaman bızde tekırdaga gıderız dedım:D
hmm mangal onu sezonu acarken fln yaparız
yada bılmıorum ıste ya
:)

Seni de bekleriz =)

Aaa evet Tekirdağ köftesi süperdir... Zaten silivriye yakın , olmazsa silivri molalı Tekirdağ gezisi düzenleriz :mrgreen:

Avatarım süper ama kanım soğuk üşüyorum üşüyoruuuum:salut:
Ben ancak burdan takip edebilirim gezileri motor yasak bana mayısa kadar:pale:

eed aranıza katılacam ama 3 ay sonra inşallah :) bende kansızım ayakları üşüttükmü tamam olaylarım bitiyor.. şu kara kış geçsin sarı yaz gelsin daglara taşlaraaa amanin booow

Yarın Tüm Arkadaşları Levente , buradan da çay ve nargile içmeye boğaza inmeye davet ediyorum !!! (Doğumgünüm dolayısıyla, bizimkiler ısrar etti de kutlasana nan diye :p)

Arkadaslar Hepinizi Tekirdaga Beklerim Herzaman Misafirim Olabilirsiniz Ben Tekirdagda Otelde Calisiyorum Zaten Her Zaman Yardimci Olabilirim Simdilik Cbr Im Yok Ama Biliyosunuz Mart 15 Ten Sonra Aliyorum Bende AŞiĞim Bu Motora

BU ARADA İSTEYEN HERKES EKLEYEBILIR [email protected] BU ARADA LISTEYE BENIDE EKLERSEN GORKEM SEVINIRIM siyah cbr 125 r (makyajlı) benı bekle alıcam senı

Son düzenleme:
Ya walla çok güzel gezmişsiniz canım çekti benimde:mrgreen: Ya lütfen buralara da gelin ya. Sizi nerelere götürcem. Burda her taraf orman. Çok güzel yerler var. Mangal falan her türlü şey yaparız:mrgreen: Lütfen bu tarafa doğru da gelin havalar düzelince ya. Bu arada motoruma 130 luk lastiği de taktım. Yol tutuşu acayip bi şekilde arttı. Motor yapışıyo yola walla. Herkese tavsiye ederim yani. Hem görüntüsü de çok manyak oldu:queen: Hızının da azaldığını söylüyolardı ama ben hiç de öle bişe hissetmedim. Az da olsa düşerebilir performansı ama egsoz, hava filtresi de takarsan eskisinden daha iyi olur. Resimleri de ekliycem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar