Artçıların Buluşma Noktası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FANTASTICUA sürücülerin icon resmindeki gibi değil dimi ona göre ekliyelim :queen:
ozbaha , ahriman ekledim sizleride

Forumdan Uzaklaştırıldı
inci
ben artık motorlandım artçı alabilirim :):):)

Tmam inci hoşçakal sana bir artcı ayarlıyacaz buradan en deneyimlisinden :queen: eğitip yollicaz ama ilk sayfadaki resimlerdeki gibi yapmıcan dimi artcılarımıza :queen:

belifeless Tmam lokumlar benden :queen: bende öle yapsam beklediğim her yıl için pastanın ustune bir mum eklesem herhalde pastada yer kalmazdı :queen:

inci

belifeless Tmam lokumlar benden :queen: bende öle yapsam beklediğim her yıl için pastanın ustune bir mum eklesem herhalde pastada yer kalmazdı :queen:

walla tam yaklaştım bu sene şu ay alıcam diyorumm
o aya az bi zaman kala bi bakıyorumm
gene elde var sıfır.
düşündükçe afakanlar basıyor.
nolacak böle yaw :cyclopsan
pastanede mum bırakmıcaz bu gidişle :mrgreen:

CenkKeskin
Dostum listeye benide eklemişsin yeni gördüm.Hehe ehliyeti alınca burdan bi tane de artcıbende alabilirim :queen:

bir artçıda ben olayım okul bitmedende öne oturamayacaz büyük ihtimal.benide ekleyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende bendeeeee

benimde artçısı olduğum bi abim vardı yurt dışına yerleşti artık yayan kaldım
benide ekleyin listeye buluşmalara koşa koşa gelirim derste alırım söz uslu bi artçı kedi olurum :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

hee bu arada istanbulluyum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
belifeless Olsun MT ailesinden elbet mum fabrikası olan biri vardır :queen:
candyksk Hemen ekledik :)
PIERzig Hemen ayarlarız bi artı sana Meraklanma ama arcılarıma iyi bakıcaksın sağsalim geri isteriz :queen:
olcaytoshow Ekledim senide okul bitiminde silerim ama ona göre :queen:
sir_karakedi Tmama ekledim senide listeye ama bak bu seferde söförünü yurt dışına kaçırtma :queen:

ben artık terf ettim arkadaslar darısı basınıza :) :)
ama ne yalan soylıım hala artcılık yapıorum sewıorum artcı olmayııı

Forumdan Uzaklaştırıldı
elıff hoşcakal buluşmalarda artcı vericez sana ona göre :queen:
candyksk tamam boyuyorum şimdi hemen ! Anne nerde benim pastel boyalarım ? :queen:

Super Moderator
arkadaşlar merhabalar bu sitenin en meşhur artçısı olarak artçı arkadaşlara bi çağrım olacak bi hafta sonu buluşma ayarlasak diyorum artçılar toplanıyor diye varmısınız fikirleri bekliyorum hadi bakimm kimler var bi görelim evt elleri görelim:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi artcıları bir araya toplayalım da hani malum mevsim kış benim Hitchhiking 100 RR ile şehir dışı hiç sarmaz yolda donar kalırım biryerlerde ölü bir artcı olarak yaparız ondan sonra toplantı yerin cenazem olur :queen:
işin geyiği bir yana bir ara artcılar buluşması yapalım hakketten motosikletle gelmek yasak olsun herkes gelsin 4tekerli araçlar kullanılarak gelsinler :queen: süper fikir kesin yapıyoz :queen:

Super Moderator
evt yapalım ist. taksimde buluşalım bence ne dersiniz herkesin gelmeside kolay olur hem bi hafta sonu ayarlıyalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar