Gösteriş istiyorsan , yada boyun uzun yapılıysan , Hyosung güzel bir motor...
Eğer başlangıç motoru arıyorum , sonra büyütücem , az para verim , ama her istediğimi yapsın diyorsan Cbr 125R tek kelimeyle (kendi tecrubem) mükemmel bir motor...
1-Sahibini üzmez , yolda brakmaz , çok az yakar
2-Servisi heryerde vardır , ilgilidir , Honda Türkiye fabrikası yakındır ve olağanüstü parça stoğu vardır , ben çok parça siparişi verdim en fazla 2 günde geliyor... 2 günü geçerse bir terslik var demektir...
Servise gelince , güleryüzlü ve tertemiz bir servistir... Ne ararsan vardır , ama parçaları hafif tuzludur...
3-Onunla ne istersen yapabilirsin... Eğer istanbulda trafikte çok zaman geçiriyorsan benim gibi , Hyosung'un yanından kahkahalarla geçersin , çünkü o o kadar ince ve araktır ki , insanın zor gireceği aralara girer... Süper kaçar...
Onunda enduro yaparsın (bknz:ben) , tepelerden tepelere atlarsın , bayırda devirirsin (yine ben) ama yine ona birşey olmaz... O mükemmel bir şehir motorudur...
4-Aklıma daha çok şey geliyor ama zamanım kısıtlı... Cbr 125 mükemmel bir motordur kanımca ama dediğim gibi , cılızdır , belki kız çekmez...
Ama eğer gösteriş aramıyorsan senin için süper bir opsiyon olabilir...