edepsiz olan sensin senin konuşmalarını görende seni vatansever sanır oysaki toplumumuzda benzerine çok rastlanan her şeyi çok biliyomuş gibi davranan ama hiç bişeyi bilmediğini bilmeyen ben motorcuyum havalarına giren ama hiç bişeyden anlamayan tiplerden birisin sen honda vison kullanmış ok tamam yaşça'da büyüksün belki ama kıl yaşta değil baştadır bunu bilsen yeter ayrıca ben de şu an honda kınetıc var onun da tadını bilirim 93 model aprillia 'da ilk motorumdu ama ben hala senin gibi motorcuyum havaları yapmıyorum motorculuk motoru'nun olması değil o ruha sahip olmandır ama sen 'De bu ruhun olmadığını fazlasıyla görüyorum ve görmeyede devam edeceğiz ayrıca sen hala emekleme safhasındasın benim gözümde :farao:
Sosyalizm yapmaya ne kadar meraklıymışsın sen. Öyle popülist kelimelerle ancak kendini avutursun.
Ben motorcuyum havalarında değilim de sen , 150 lik bi motor aldın ıslığın dağları taşları aştı. İnşallah Cbf 500 aldığın günleride görürüz , o zaman popülizm in kralını yaparsın artık forumda.
motorculukta en büyük zararı senin gibi düşünenler veriyor. Sen ve senin gibi düşünenler motorsiklet felsefesini markalara göre bölüyorsunuz. Bölücülük yapılyorsunuz. Hondacı , yamahacı , aprillacı olarak kendi kafanızda ayırmışsınız motorsiklet kültürünü. Size göre aprilla kullanan biris hiçbir zaman diğer markalardaki bir model için aksi görüş belirtemez. Eğer ki böyle bi şey yaparsa hemen fesat damgası yer , size göre sizin kullandığınız markayı çekemediği için böyle tepkiler verir. Her zaman sizin kullandığınız motor en iyisidir. Sütte leke vardır sizin motorda olmaz. Daha neler neler....
Hiçbir zaman herşeyi çok biliyorum demem. Ben açıkça söylüyorum her zaman. Ben motor kullanırım , işin teknik yönünü daha doğrusu tamirat yönünü hiiiç bilmem. Bunu açıkça her plartformda belirtirim. Forumdaki mesajlarıma bakarsan Teknik konular bölümünde yazdığım çok az şey vardır, ancak büyük bir dikkatle Faydalı bilgiler kısmını okurum. bir şeyler öğrenmeye çalışırım.
Modlardan veya teknik bilgisi olan üyelerin yazılarını dikkatle okurum. Yine de sinyal ampulu değiştirmekten öteye gidemedim şu ana kadar.Ancak bunu hiçbir zaman saklamam herşeyi biliyorum , en iyisi benim demem
Bu iş yaşa, başa , .ıça bakmaz. Bilgi her zaman en iyi şeydir. Ne kadar çok bilgiye sahipsen bir de bu bildiklerini pratiğe dökebiliyorsan diğerlerinde o kadar önde olursun.Yanlız bir de iki kelam öğrenip kendini kral zannedenler vardır bu cemiyette ,Tehlikelisi de budur
sende işte böyle , tam anlamıyla cin olmadan adam çarpmaya hevesli gençler kategorisine giriyorsun.
Herşeye zıplama , bi şey biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam saysınlar demişler büyüklerimiz. Bu sözü bi düşün istersen...
Ayrıca ben o emekleme safhasını çoktan geçtim de 50.000 km den fazla yol
tecrübem olmuştur. Mz 301 ,Virago 250 ,KLR 500 RF 600 , motorculuk hayatımda bana eşlik etti. Şu an 1,5 senedir R6 sahibiyim. Öyle damdan düşmüş gibi racing e geçenlerden değilim. İnşallah FZ-1 düşünüyorum bundan sonrası için.Uzun yol her sene yaparım.( ist- antalya gibi ) Toplu sürüşler ile ilgili yeteri kadar bilgi sahibi olmak için uğraşıırm , Motor ve sürücü güvenlik teknolojilerini takip etmeye çalışır , elimden geldiği kadar yeni teknoloji güvenlik gereçlerinde edinmeye bakarım. Yani biraz yol almışlığım vardır bu motor cemiyetinde. Pek emekliyor sayılmam. Daha da öğrenecek çok şeylerim de var.
Ancak senin durumuna bakarsak ;sen hala cenin pozisyonunda hayata devam ediyorsun.:farao: