İzmir trafiğinde magandalar geziyor!!!

Geçmiş olsun Tess. Bizim de geçenlerde sarhoşlarla başımız derde girdi. o ne biçim kalkışmış, onlara hareket mi çekiyormuşuz, bizi takip edip tehdit etmeler vb... Biz erkek olduğumuzx halde bu kadar ağır tahriklere maruz kalırken sizlere kolaylık diliyorum. Yaw bu arada okulda durumlar nasıl? Ben hiç uğramıyorum da....

hemcinsin olarak kızgınlığını çok ii anlıyorum
adamların araç kullanan bayan görmeye tahammülleri yokki
motosiklet kullanan bayana saygı duysunlar!
o kadar ii anlıyorum ki öfkeni.
gerekli şikayetleri yap mutlaka
ama ne yazıkki adliyede karakolda işler çook yavaş
nasılsa plakasını bile verdiğin aracı bulamıyorlar.
hele birde 1-2 tanıdıkları varsa anında dosya sümen altı ediliyor ne yazıkki.

""araç kullanan bayan görmeye tahammülleri yokki"" Bence asıl maksatları o değil.Direk taciz etmek.Ülkemize gelen türistlere bile taksimde çembere alan bir toplumuz.Yaya iken yapan şehireşkiyası motor kullanan bayana hayli hayli yapıyor malesef.:(Ben onlara bişey söylemek istemiyorum direk insan değiller! Mahluk halinde yaşıyorlar ve fark edilmek istiyorlar.Umarım bir daha karşılaşmazsınız böyle tacizlere.Böyle olaylarla karşılaştığında birileriyle paylaşmak moralini birazda olsa düzeltmiştir umarım:) :rendeer: :rendeer:

Siz kendinize düşen görevi yapmışsınız,şikayetinizi etmişsiniz.Bir başka çözüm daha sunayım ama biraz adice bir çözüm.Bu biber gazları var ya nato spreyi diye geçiyor.Alın ondan bi tane.Motorla giderken elinizin altında olsun.ışıklarda eninde sonunda tacizci adamlarla yan yana geleceksiniz değil mi?Camları da nasıl olsa açık olacak.Hah işte o sırada fııssss.:p :p :p :p Sonra toz olun ordan.Yanlış anlamayın ama böyle adamlara bunlar gerekiyor.Kendi işimizi kendimiz halletmemiz gerek.Deneyen olursa bana özelden ulaşsın.Bi de o spreyi nerden alacam.Plan hazır da sprey yok :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zevk için yapmayın ha...:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzmir-Alsancak Amerikan Pazarı'nda istemediğin kadar var. Eskiden 10 YTL idi.
Sevinç Pastanesi'nin arkasında kalıyor.

ben yakın zamanda aldım hemide 5 ytl ye.
kemeraltında işportacılarda bulabilirsiniz

Motor kullanan bayanlara tahammül edememe gibi düşünceleri yoktur eminim...Mutlaka motor kullanıyor bu kız, hımmm belki biraz eğleniriz , hele şununla uğraşalım biraz düşüncesinden başka birşey düşündüklerini sanmıyorum...

Erkak olarak biz bile taciz edilirken bayanlar naapsın...İlla senle yarışıcaklar illa seni geçmeye çalışıcaklar...Egoları tatmin olacak...

Bir keresinde ısrarla yan taraftan sıkıştırılmıştım...Ama beni gördüğü halde sıkıştırmaya sırıtmaya devam etmişti....Şöför kapısına tekme atmıştım....Olduğum yerde durdum motoru yatırdım....Az ilerde polis vardı...
Hemen geldi...Dedimki polise benim motoruma çarptı....Adam itiraz falan etti ama çizginin ortasında durduğu için aracı suçlu durumdaymış..

Adama ceza yadı...Ben şikayetçi olmadım özür dileyince....

Olay anında soğuk kanlılığı elden bırakmamak hem kendi hayatını kurtarır hem de olayları lehinize çevirir....:cat:

taciz boyutu apayrı bir mevzuu
ona hiçç girmedimm
ego tatmini yapacaklar ya akılları sıra!!!

Son düzenleme:
ya ben bu sprey olayını çok tuttum.iyiymiş :)
kesinlikle en kısa zamanda ediniyorum bi tane
teşekkürler bu süper fikir için

yalnız bildiğim kadarıyla üzerinde bullanmak ve kullanmak yasal suç teşkil ediyor
dikkat et aynasızlara yakalanma tamm adamlara fıssss larken :)

ok ben çaktırmadan fıss'larım :mrgreen:
aramızda kalsın sen de kimselere sööleme :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beni sıkıştıran otobüs şoförünün kafasında kaskımı kırmıştım. Erkek olmak güzel şey

ben de kaskımı değiştirmek istiyorum böyle bi durumla tekrar karşılaşırsam bahanem olur ben de kırarım belki :mrgreen:

bu terliksi hayvanlara (aslında hayvana hakaret etmemek lazım deme...) oldukça herzaman heryerde tetikte olmalıyoz...geçmiş olsun arkadaşım tess...ayrıca connan senden tırstım abi seninle karşılaşmayalım kardeşim meraba derken kafama bir tane kask yemek istemem...:p

projeyi çizdikden sonra düşündüm ve bunu denemeye karar verdim ama nerde...

İzmir-Alsancak Amerikan Pazarı'nda istemediğin kadar var. Eskiden 10 YTL idi.
Sevinç Pastanesi'nin arkasında kalıyor.

Agorada da varmış ya ordan aldım bi tane.Apartmana girdim.Ev 4. kat.Asansöre bineyim dedim çağırdım asansörü ama teee 8. katta.Saat olmuş gece 1:30 civarı.8...7...6...5 derken zaten kimse yok ortalıkta.O biber gazı bakalım etkilimi diye bi tıs yaptım yere...pee allah kahretsin gözüm nasıl yandı var ya.Evin kapısını el yordamıyla buldum.Anahtarı deliğe sokamadım ya.Zaten o anahtar o değilmiş...:salut: Neyse işte sabah kalktığımda bile gözüm acıyordu.:cyclopsan :cyclopsan :pr: Yani etkili bişey.Siz evde olsun apartmanda olsun denemeyin.Burda denenmişi var :queen: :queen: :queen: :pr: :pr:

zuhahahahahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:queen:

bu fiss fisslarla ugrasmaya gerek yok.zaten kadinin biri bi ciglik atsin. o sesten kimse kalmaz piyasada.
Ayrica gecmis olsun.
ayrica konservatuar isiklarinin namini duymustum.arkadasimin dedigine gore arasira sokak yarislarinin yapildigi bi yermis

Herkes Bir Formül bulmuş buda benim beynimdeki :)))

taciz edildiğini anladığın anda motosikleti köşeye çek ve eline sert bi çisim al Tıpkı köpeklere yaptığımız gibi. Arabasına zarar geleceğinden yol alacaktır...

Gaz spreyi, güzel çözüm ama adamın camını açacağını zannetmiyorum. Merak edenlere; geçen ay izmir kemeraltında 7.5ytl'ye bıraktı adamın birisi. (asker kıyafetleri, çakı vs. satan yerlerden birinde). Yasadışı olduğuna inanmıyorum. Fakat fazla sıkmayın zira zerresi bile çok etkili.(Tecrübeyle sabittir.) Astım tarzı solunum yolu rahatsızlığı çeken kişilerde ölüme sebebiyet verebilir.

göze bir tıss kafi,nefesini etkileyecek kadar sıkmanın bi manası yok.BAkın denedim diyorum,güzü kapatıyor diyorum az bir tıs la.Daha ne diyeyim ben size

tomris merhaba ben senin olayını şikayet etmiştim olay sonuclanmıs arac araştırılıyor

.C.

İZMİR VALİLİĞİ

İl Emniyet Müdürlüğü

Sayı : B.05.1.EGM.4.35.00.41.02/int.401 23/01/2007

Konu : E-Posta Mesajı

Sayın Özgür AK

Göndermiş olduğunuz e-posta mesajı incelenmiştir.

Hatay yolunda tehlikeli araç kullandığını bildirdiğiniz 35 P 9544 plaka sayılı araç ekiplerimizce kayıtlara alınmış olup, denetim ve kontrollerde kural ihlalinde bulunması halinde durdurulduğunda kontrol edilerek gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

Bilgilerinize rica ederim.

Osman ÖRS

Trf.Dnt.Şb.Müdürü

4.Sınıf Emniyet Müdürü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar