Şşşşşşşşşttt susun bakiiim. Bakın bir büyüğünüz olarak gereksiz polemiklere girmenizi size yakıştıramıyorum.Kapatın şu konuyu artık arkadaşlar gereksiz polemiğe girmeyin. hem yeri burası değil. burası paylaşım yeri. Sıkıntısı olan yada benim sıkıntım yok ama sıkıntı yaratmak istiyorum diyen özelden yazsın birbirine daha güzel olur bence. Adana MT ye herkes gıpta ile bakarken böyle şeyler yazmak hoş değil. eğer bu tür yazılara devam ederseniz Hasan dan rica ederim kilitlemesi için.
Bu arada yine Eyner demişsiniz ama o yola gidesim hiç yok benim. zaten 3 kez aynı yeri görmekten içim bayıldı seneye gidin derim. hemde ortam yeşilken.Aynı yerden bir daha geçmek istemiyorum en azından belli bir süre.Sizinde geçmenizi tavsiye etmem.
Ama lütfen toplantıda herkes fikrini söylesin sonradan aman şöyle aman böyle denmesin. Yani aldığınız kararın arkasında durun. Elbette herkesin her istediği yöne çekerseniz bir yere gidemezsiniz pazar olunca.sadece ÇMSK önünde ciğer yersiniz.
Ekonomiyi, ehliyeti,soğuğu, mesafeyi,zamanı dikkate alarak karar verin. Belki akşam ben gelemezsem bunları gözönüne alın diye yazıyorum.