yaw arkadaşlar benim motoruda verelim bir arkadaşa yaw bi yardım ederseniz ii olur şimididen teşekkürler...
slm uzun zamandır yoktum
yaw arkadaşlar benim motoruda verelim bir arkadaşa yaw bi yardım ederseniz ii olur şimididen teşekkürler...
selam arkadaşlar 2 ay önce bi tane vs 150 aldım 3800 ytl verdim verdiğim her kuruş ona helel olsun şimdiye kadar en ufakta olsa bi problem çıkarmadı bana şimdi bir araba buldum araba almaya niyetim var acaba şu an benim vs 150 ne eder fiyat olarak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:rendeer:
slm uzun zamandır yoktumkaça satmayı düşünüyosun:silent: bende joyride var kalanı tamamlarız takasa olurmu:silent: herkese selam bu arada
![]()
ben 5500 istiyorum acil olarak nakit paraya ihtiyaç olduğu için satıyorum ama en kısa zamanda tekrar sym alcam içim yanıo motor için ama mecburum![]()
peeeh konu çökmüş
selamlar tayfa
Altan motora uğradım zenon farlar gelmiş eline gts 250 sisleri için 250 ytl tane başına bir de farlar için tek beyin çift far zenon gelmiş o da 750 ytl civarı
kardeşim bu konuyu iki kişimi götürüyordu
paylaşın motorla ilgili sorunlarını ve keyif verici noktaları
bendekinde zenon gayet iyi tavsiye ederim
ben 5500 istiyorum acil olarak nakit paraya ihtiyaç olduğu için satıyorum ama en kısa zamanda tekrar sym alcam içim yanıo motor için ama mecburum![]()
joyride la takasa girermisin:silent: :silent: takaslık motor aranıyor yaww:cat:
Paşam
duygulandırma bizi salya sümük ağlatacaksın
motoru değiştirmem daha gruba tebliğ etmedim
Almak için niyeti olan arkadaş varsa bence yılbaşından önce aksiyon alsın sonrası fiyatlar için pek içaçıcı görünmüyor
Ewet havalar çok kötü
bugün lastikleri değiştireyim dedim oda ne!!!
lastik yok izmirde sadece pirelli oluyo ebatlar bakımından GTS ye oda yılbaşından sonra inşallah diyolar
birde bugün bir michelin bayisi gelecek sene michelin burgman 400 ler için orjinal ebatta lastik geleceğini söyledi(NOT: Sym GTS ile aynı ebattır burgmanların lastikleri)
dolayısıyla pirelli zaten çok yumuşak lastik değil değiştirdiğini çok hissetmessin dedi
Lastiklerini pirelli ile değiştirmiş GTS kullanıcıları gerçektende özellikle virajlarda değecek bir fark varmı sizce???
ne dersiniz