- Konu Yazar
yıllardır motor hayali kuran biriyim öğrencilik yılları malum motor alacak maddi gücüm yok bi de zaten ailem kesinlikle bırak motor için para vermeyi motor konuşulması bile yasak... neyse yıllar geçti iş hayatına atıldım şimdi motor hayallerim gerçek olmak üzereydi artık geceleri hayallerini kurduğum motora kavuşmama çok az zaman kalmıştı ailem de bu fikre eskisi kadar katı değilllerdi hemen bir motosiklet kursuna yazıldım bu arada da nerdeyse her hafta sonu motor bakıyodum kendime ,benim için bakmak bile büyük bir keyifti motorlara...düşünsenize yıllardır hayallerini kurduğum motorlara sahip olmama artık çok az kalmıştı.motor benim için yıllardır hayalini kurduğum özgürlüğüme kavuşmamdı. bu arada her gün dua ediyorum ailemin fikri değişmesin şu motoru alana kadar diye. dün akşam haberleri izliyoruz bir anda bütün dünyam karardı haberde iki gencin cansız bedenleri yerde yatıyodu az ileride ise honda nın race bir motoru yatıyodu bir anda bütün motor hayallerime büyük bir darbe inmişti. o görüntülerden sonra zaten karşı çıkan ailemi razı etmek ne yazıkki artık mümkün değildi doğruyu söylemek gerekirse bende çok irkilmiştim görüntülerden şu anda çok kararsızım belkide artık sadece hayallerimle yaşayacağım. race motor kullanan arkadaşlar bu kadar çok mu tehlikeli bu motorlar.