Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

daha ne kadar az yaksınkı:))
5600 cok fazla ya
gercı sımdıde 5150 ama yınede
cok bence cbf 250 twıster yada hyo comet alınır o paraya

2007si eskilre göre ciddn güzel
eger varadero125te gelip bu fiyata satılırsa süper olur bnm adıma

daha ne kadar az yaksınkı:))
5600 cok fazla ya
gercı sımdıde 5150 ama yınede
cok bence cbf 250 twıster yada hyo comet alınır o paraya

evet dogru dıyosun fazla gelıyo o para ama soyle bısey var ben twıster a baktıdım zaman zevk alamıyorum o motordan ama cbr a baktıgım zaman ıcım HOPLUYO:) :) :)

praetorian aslında bayramdan sonraki hafta gelseniz daha iyi olur ya da bayram haftası malesef benim akü bitti :) Ve akü almam gerek onada parayı denkleştiremedim. Malum öğrenci adamız sen anlarsın benim halimden. Ama hakikaten gelin bayram haftası olursa çok daha iyi olur benim için...

Selam arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım :) Motorumu aldığım 1 ay oldu. Arka lastiği 130 luk yapıcam. Siparişini verdim. Çok etkiliyo mu motoru? bi de orjinal lastiğin boyutları 100/80-17, benim aldığım 130/70-17. yani 80 ile 70 arasında ne fark var? 70 olsa ne olur 80 olsa ne olur?

bence de güzel bi makina ama sanki biraz cılız kalıyo be.ne dersiniz! yoksa şekil olarak bi lafım yok çok hoş yani.

ya bu alet hakkinda bu kadar mesaj yazilmis bu kadar ovulmus edilmis eger herkesin dedigi kadar varsa bende gidip bundan alicam hem hesapli hemde sekilli biraz ciliz dursada yeni makyajlanmis hali guzel gorunuo lastikleri degistirip bi egzos taktin mi kral olur bence

bende cbr 125 kastasıyım yaklasık bu sıteyı 1.5 seneden berı takıp edıyorum ne zaman cbr gorsem kafayı yıyordum sımdı bu 2007 kasasını beklıyorum bunu gordum dahada kafayı sıyırdım allah yardım etsın bana

görkemm kardesımm fotoların birbirndenn cok gzl lerr

ama biz burdaa kafayı yiyoruzz fotoları baktıkcaaa :D:D:D

Kırmızı şeritler Kadıköy Mototal'dan , 20 milyon fiyatı var :)
Cam Mototal Servis'den orjinal CbrCup camı: 120 milyon:rendeer:
Hadi arkadaşlar ben 1 saat sonra trenle Ankaraya gezmeye gidiyorum (birkaç arkadaş olduğumuz için trenle :p ) kendinize iyi bakınn

[email protected]

arka çamurluğun çıkması..! eyw. böle güzel oluoda sinyal işini ne yapcazz ;) ??? bu arada bide arka lastiğii değiştiriom ben honda da yaptırıcam lastik için 80 istediler takma işinede 20 toplam 100 kağat tutuoo bu arada lastik 130 luk nassı fiyat iimidri sizce arka lastiğide öne alıcam ...

275 euro ya arrow egsoz buldum. Fiyatı iyi mi acaba? Sonra arrow un sesi falan nasıl?

Çok fazla beklentin olmasın 1000 euroluk bile egzos alsan tek silindir 125 cc. motordan o güzel SS sesi çıkmıyorr. Bende yoshi vardı ama istediğim sesi alamadım. Bence en iyisi orjinal egzosu. o parayla motora daha güzel şeyler yapabilirsin, şahsi fikrim...

arka çamurluğun çıkması..! eyw. böle güzel oluoda sinyal işini ne yapcazz ;) ??? bu arada bide arka lastiğii değiştiriom ben honda da yaptırıcam lastik için 80 istediler takma işinede 20 toplam 100 kağat tutuoo bu arada lastik 130 luk nassı fiyat iimidri sizce arka lastiğide öne alıcam ...

80 iyi fiyat. ama arkayı öne almak biraz sakıncalı çamurluğa sürtüyor. bence ön kalsın. sanırım lastiğin DURo bende kullanıyorum çok memnunum. 130 luk takınca arkaya güzel duruyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar