güzel bi pazar günü geçirmişsiniz arkadaşlar
daha nice gezilerde yüzünüzde gülücüklerin eksik olmaması dileğiyle
daha nice gezilerde yüzünüzde gülücüklerin eksik olmaması dileğiyle
Çok güsel bi gezi oLmus,ellerinize ayaklarınıza saglık.Yanlız 2-3 laf edeceğim.
1.Son anda gezi programını degiştiren arkadaslara cok tesekkurler
2.Ehliyetsiz gezilere katılan arkadaslara cok tesekkurler
3.İstedigi uzunlukta bir yola gitmek için Dünya kadar emek verip motosiklet alan insanları hice sayarak benim motosikletim bu yola gitmez diyip istikameti daha once 3 kere gidilmiş bir yola çeviren arkadaşlara çok teşekkürler
1.Hiç önemli değil.Ne zaman istersen söle değiştiririz.
2.Estağfurullah.ehliyetsizlik bi kavram değil yaşam biçimi.
3.Ne önemi var canım...
her ne kadar A2 ehliyetim olmadığı için aranıza katılamasamda,her pazar gönlüm sizlerle.Yaptığınız geziler,paylaştığınız dostluk gerçekten takdire değer.Bu arada ben de bugün 4 aylık ARORA 150'mi verdim.Yerine yepyeni bir DORADO/CORVUS aldım.(BUGÜN A2'İM OLSA BİLE SİZİNLE OLAMAZDIM ÇÜNKÜ BU DEFADA PLAKAM YOK.)Ayrıca özellikle HASAN beyin liderliğini,organizasyonlardaki gayretini ve resimlerini biz gidemeyenlerden esirgemeyişini gıpta ile izliyorum.Hepinize sevgilerimle.
Adana Adana... Yaza enerji depolayın da Adana-Ankara buluşması yapalım Nevşehir'de :cat:
Buluşma kodu 0106![]()
Amma muhalefet çıktı bu AdanaOrta yer kardeşim işte Nevşehir
![]()
kar düşmedi daha oraya yaf???:silent:
Adana Adana... Yaza enerji depolayın da Adana-Ankara buluşması yapalım Nevşehir'de :cat:
Buluşma kodu 0106![]()
Herzamanki gibi güzel bir gezi olmuş,aranıza gecikmelide olsa bende Ocak sonu gibi katılayor olacağım(ehliyetialınca),yanlız bu ehliyet sorunu bu kadar güzel
yerleri planlayan insanlar için problem olmamalı diye düşünüyorum,bu gruba yakışan A2 ehliyetleri en kısa sürede tamamlamak herhalde,böylece ehiyet kontrolü korkusu ile daha farklı yerlere gidememek gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.
bizim tayfada pek korkn yok ya:mrgreen: