CC DELISI geleceğin Valentina Rossisi

yaaa arkadaşlar fotoğraf nasıl yükleniyor beni bir aceleden yanıtlayın lütfennnn

hoşgeldiniz..umarım en kısa sürede istediğiniz motosikletli yaşama kavuşursunuz..aile muhalefeti önemli bende zamanında kırana kadar baya bi uğraşmıştım..naçizane şunu sölemek isterim örnek verdiğiniz motorlar benim gözümde pek bayanlara göre değil..scooter yada MAKSİ scooter düşünebilirsiniz derim,saygılar..

..naçizane şunu sölemek isterim örnek verdiğiniz motorlar benim gözümde pek bayanlara göre değil..scooter yada MAKSİ scooter düşünebilirsiniz derim,saygılar..[/QUOTE]

naçizane olarak scooter tarzım değil ne olacak şimdi? :salut: :farao: Kocaman bir çamı hiç acımadan devirdiniz desem yetmez koca orman devrildi Chocunot efendi

:queen: Allah bizi böyle sınıflandıran erkeklerin çoğunluğundan korusun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resim nasıl yüklenir?

yaaa arkadaşlar fotoğraf nasıl yükleniyor beni bir aceleden yanıtlayın lütfennnn

Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Genellikle fotoğraf yüklemek için şu yöntemi kullanıyoruz.
Öncelikle aşağıdaki adrese girip sık kullanılanlara ekliyoruz ki bir daha adres neydi yahu diye düşünmeyelim.
Buraya Tıklayalım

Aşağıdaki gibi bir sayfa açılacak.

1parcouirft7.jpg

Buraya basıyoruz dediğim yere basınca bilgisayarından dosya seçmeni sağlayacak olan pencere açılacak.

2pencereun4.jpg

Bu bölümden yüklemek istediğin resmi seçiyorsun.

Okeye basınca sayfa aşağıdaki resimdeki gibi olacak. Resimde yazılı olanı uygulayalım.

3hostitgk8.jpg

Resmin yüklenecek ve sana linkler verilecek.
Eğer resmi direkt göstermek istiyorsan aşağıdaki resimde mavi olan bölümü kopyalıyorsun.

4linkbu5.jpg

Burayla işimiz şimdilik bitti.
Foruma dönüyoruz ve mesajımızı yazdığımız sayfaya geliyoruz.

5forumip7.jpg

Yukarıda ki resimde gösterdiğim yere tıklayınca sayfanın üstünde aşağıdaki gibi bir pencere açılır. Az önce kopyaladığımız kodu buraya yapıştırıyoruz.

6linktoma5.jpg

Dikkat Xp kullanıyorsak yada herhangi bir koruma kullanıyorsak, sayfa bize uyarı verebilir.
Böyle bir durumda korumayı iptal edin.

Anlamayan arkadaşlar yazsınlar daha açık anlatmaya çalışırım...

HoşgeldiniZ aramıza size önerim madem hondanın kursuna katıldınız bi HINDA CBR 125 R yakısır saygılarımla:)

Biraz geç kaldım, sen Geleli bayaa olmuş ama olsun, görüğüm kadarıylada bayağı bir hoş gelmişsin, (fuar yazıları filan çok iyi olmuş)

hoşgeldin:rendeer:
herşeyden önce gönlünün arzu ettiği motoru al ve kullan
çünkü bu zevki yaşayacak olan sensin ve mutluluk seninde hakkın :cat:
kazasız belasız ve tabiiki güzellikler içinde olsun motor ile ilgili yaşamın :cat:
tekrar aramıza hoşgeldin :rendeer:

çok teşekkürler arkadaşlar misafirperverliğiniz için prometheus sayesinde bir kaç foto yükleyebildim milano fuarı topicine bu gece inşallah foto yüklemeye devam edicem bu arada fotoğraf yüklemenin daha kolay yolu olamazmı yani şu kullandığınız sistemden ayrı olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar