Kanuni'den Haberler - Lider Motor

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
caracalgny1111111if0.jpg
MOTORUNUZU LİDERDEN ALINSANIZ KURBANLIK KOÇUNUZ BEDAVA
Lider Motordan 19/12/2006 / 30/12/2006 tarihleri arasında TIGER 250 - DEER 152 - SPEDY 125 - BOBCAT 150 - ATV 150 - ATV 250 motosikletlerden herhangi birini nakit veya banka kredili olarak alırsanız kurbanlık koçunuzu Lider Motor veriyor.

YENİ MODEL KANUNİLER ...
KANUNİ CARACAL 200 güçlendirilmiş motor çelik jant çift egzoz el ve ayak marşı rahat kullanım ergonomik sele geniş ayaklık sisy bar.ENDURO 200 ön ve arka güçlü disk frenler rahat kullanım güçlü ve esnek amortisörler arka bagaj demiri.ATV 300 dijital gösterge güçlü motor nikelajlı jantlar soğutucu fan senkonize fren sistemi 4 ileri 1 geri vites.STORM 150 arka çift amortisör katalitik konvektörlü egzoz arka bagaj demiri geniş ve rahat sele ön disk fren şık gösterge paneli gizli kontak aerodinamik ön siperlik.ROKKO 150 geniş torpido güçlü motor tubeless lastik dörtlü ikaz lambası kask askısı ön disk fren.CROSS 250 güçlendirilmiş motor yüksek tork dijital gösterge ön arka disk fren off road lastikler.BRETON 125 güçlü motor mükemmel aydınlatma arka bagaj demiri direksiyon kilidi ekonomik yakıt tüketimi.

caracalgny.jpg
caracalg.jpg
caracal01.jpg

KANUNİ MOTOSİKLETTE ANI LİDERLE YAKLAYIN

[Türk motosiklet sektöründe yepyeni dönem başlatan kanuni motosikletlerinin bütün 2007 modellerini Lider Motor showroomda görebilirsiniz.

LİDER MOTORDA 20.000.000 YTL...
Lider motordan motor alın yılbaşı özel milli piyango biletiniz olsun.

BONUS İLE YOLUNUZ AÇIK OLSUN...
Lider Motor da 1-Kasım 31-Aralık tarihleri arasında 100 ytl ve üzeri alışverişlerinizde bonus +3 taksit avantajı...

SİGORTANIZI WORLDCARD İLE YAPTIRIN...
Lider motor da worldcard ile sigortanızı yaptırın inanılmaz hediyeler kazanın.

AKÜ SATIŞIMIZ BAŞLADI
Her ebat ve boyda tüm motosiklet aküleri mevcuttur. Showroomuza uğramanızda fayda var.

2007 KANUNİ MODELLERİ BİZDE....
Kanuni Motosikleti istanbul da en çok satan bayii olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için lütfen öneri ve isteklerinizi belirtiniz çünkü LİDER her zaman satışta seviste ve y.parçada lider. Bizimle çalışmanın ayrıcalığını anlamak için lütfen rusatınızı kontrol ediniz. 3 yıl muayene 2007 model olduğunu göreceksiniz. İdaalıyız hizmetin en kalitelisi,en sürhatlisi,en profösyoneli bizdedir. İstanbul da 1 numara olmamızda katkısı olan bütün motosiklet tutkunlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Teşekkür ederiz.

Bu mesaj Kanuni Bayii Lider Motor bültenidir.

Son düzenleme:
ellerine sağlık skullhunter caracal 200 ebayıldım fiyat uygun olursa alınabilir

Bilgilendirme için teşekkürler.

Bir de link verseydiniz iyi olurdu.Modelleri daha yakından tanırdık.

Kuralkan'ın veb sayfasına girip Kanuni Tiger ile kıyaslayınca hayal kırıklığına uğradım.

Kuralkan'dan Tiger'i aşacak daha iyi bir motor bekliyordum.

Haberi ilk okuduğumda tüh keşke Tiger'i almasaydım da dört ay önce, bunu alsaydım diye düşünmüştüm ama şimdi aynı fikirde değilim.

Bir yanlış anlamam mı oldu, yeni modelin neresi 20.000 YTL Allah aşkına ? Kuralkan'ın veb sayfasında henüz bir ücret belirtilmemiş.

Son düzenleme:
Super Moderator
www.kanuni.com.tr 'den "Motosiklet" --> "Caracal"ı seçince sadece şu şekilde, (eksik) teknik bilgiler çıkıyor:
caracalle9.jpg

Bu da Enduro200:
enduro200sa0.jpg

Daha fazla bilgi ve sitedeki fotoğraflar için www.kanuni.com.tr ve Ücretsiz Danışma Hattı 0800 261 33 43 var.

serdar abi o 20.000 ytl motor değil 20.000.000 ytl piyango bileti veriyorlar motorun ücreti belli değil bende tiger 250 düşünüyordum şubatta beklesem iyi olacak galiba

serdar abi o 20.000 ytl motor değil 20.000.000 ytl piyango bileti veriyorlar motorun ücreti belli değil bende tiger 250 düşünüyordum şubatta beklesem iyi olacak galiba

Hay Allah dikkatli okumamışım demek. Sağol Roadcarver Kardeş.

Tiger'ine de en kısa zamanda kavuşursun inşallah. Her şeyin hayırlısı tabii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çin motosikletlerinin 1 numarası :queen:

Kanuni Motosikleti istanbul da en çok satan bayii olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için lütfen öneri ve isteklerinizi belirtiniz çünkü LİDER her zaman satışta seviste ve y.parçada LİDER.

BİZMLE ÇALIŞMANIN AYRICALIĞINI ANLAMAK İÇİN LÜTFEN RUSATINIZI KONTROL EDİNİZ.3 YIL MUAYENE 2007 MODEL OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.

İDAALIYIZ HİZMETİN EN KALİTELİSİ,EN SÜRHATLİSİ,EN PROFÖSYONELİ BİZDEDİR.

İSTANBUL DA 1 NUMARA OLMAMIZDA KATKISI OLAN BÜTÜN MOTOSİKLET TUTKUNLARINA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUZ.

TEŞEKKÜR EDERİZ

----------------------------------------

Lider Motorda 20.000.000 ytl

Lider Motordan Motor Alın Yılbaşı Özel Milli Piyango Biletiniz Olsun.

-----------------------------------------

Lider Motordan Motor Almanın Avantajını Yaşayın

Tüm Kredi Kartlarına 10 ay Sıfır Faiz..
Kartsız , Kefilsiz 24 aya varan vadeler.

Üstelik Ruhsat + Plaka + Trafik Sigortası + Kask + Milli Piyango Bileti HEDİYE...

www.lideroto.com.tr
[email protected]

Şu Cruİser Modller GÜzel Ama Motor Hacİmlerİ Çok Az.tİger 250 Caracal 200 Daha BÜyÜk Hacİmlİ Motorlari Olsa Çok Daha GÜzel Olur

Kanuni Motosikleti istanbul da en çok satan bayii olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için lütfen öneri ve isteklerinizi belirtiniz çünkü LİDER her zaman satışta seviste ve y.parçada LİDER.

BİZMLE ÇALIŞMANIN AYRICALIĞINI ANLAMAK İÇİN LÜTFEN RUSATINIZI KONTROL EDİNİZ.3 YIL MUAYENE 2007 MODEL OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.

İDAALIYIZ HİZMETİN EN KALİTELİSİ,EN SÜRHATLİSİ,EN PROFÖSYONELİ BİZDEDİR.

İSTANBUL DA 1 NUMARA OLMAMIZDA KATKISI OLAN BÜTÜN MOTOSİKLET TUTKUNLARINA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUZ.

TEŞEKKÜR EDERİZ

----------------------------------------

Lider Motorda 20.000.000 ytl

Lider Motordan Motor Alın Yılbaşı Özel Milli Piyango Biletiniz Olsun.

-----------------------------------------

Lider Motordan Motor Almanın Avantajını Yaşayın

Tüm Kredi Kartlarına 10 ay Sıfır Faiz..
Kartsız , Kefilsiz 24 aya varan vadeler.

Üstelik Ruhsat + Plaka + Trafik Sigortası + Kask + Milli Piyango Bileti HEDİYE...

www.lideroto.com.tr
[email protected]

Asagıda belirtilen servis kalitenizden sonra birde bu imzanızımı kullanıyorsunuz ?
Bence dürüst degilsiniz..

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16798&highlight=racer+200

model Dİye Bunlarim Çikardi Kanunİ Benİm Çİn Malindan Bİ Farkiniz Olsun Be DÖrt GÖzle Bekledİk 2007 Modellerİnİzİ Motor BÜyÜtÇez Dİye...

Türk Motosiklet severlerinin Kuralkan'dan beklentisi çok fazla, bence üretimi düşünülen yeni motosiklet modelleriyle ilgili yapılacak bir anket, kullanıcı ve Birbilen görüşleri çok önemli, tabiki yerli parça oranının yüksek olması. Aldığımız yabancı malı motosikletlerin parça devamlılığıyla ilgili kaygı duymayan varmıdır, sanmıyorum. Tabiki Motosiklet sevenlerin bir diğer problemi; ehil ve güleryüzlü servis. Kuralkan/Kanuni bunların tamamının üstesinden gelebilecek güç ve yetenekte.
Az ama öz, yerli, taklit olmayan, benim, bizim diyebileceğimiz, gücü yerinde, pratik, parça korkusu olmayan, kalitesi sorgulanamayacak motosiklet istiyoruzzzzzzz.:flower: :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar