[Ankara] 17 Aralık 10.00 Ayaş İçmeceleri Gezisi

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en az 6 motor oluruz yine :)

Prometheus
R3N
topatapan
arkoman
arnova
untouchables (az önce mail ile geleceğim dedi)
just_life da gelir sanırım

pro'nun listesinde varım zaten, gelmek şarz oldu :queen: yarın bi motoruma bakiym yaptiriym bari , sökelim takalım..

gideceğimiz yol çok basit bir yol değil yalnız arkadaşlar, yakın ama orta seviye sayılır, bide hava nemli olursa daha da kaygan bi zeminde gitmek zorunda kalabiliriz

R3N agbi kesinse gelecegin sabah beraber cikalim umitköyden ? Telefonu özelden atarsan...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
R3N agbi kesinse gelecegin sabah beraber cikalim umitköyden ? Telefonu özelden atarsan...

yarın motora baktırabilirsem , motorumunda bi sorunu yoksa gelirim, kanmaya hazır ve de nazırım :) scorp tel özelden mesaj attım, pazar sabah haberlesiriz

Pro,ben inşallah geliyorum.V stromcuyu da getiriyorum.Bu arada o da üyeymiş,nick i "mandalin".ayrıca pillion olarak gitarcıyı alacağım.
Sabah görüşürüz.Bir aksilik olursa bilgi veririm.
Bu arada gitarcı, bir aksilik olmazsa diyorum ,olurya gelemezsem seni de yaya bırakmış olmayayım.O.k.

merhaba arkadaşlar..
ayaşa gelmeyi cok isterdim. ama malum ehliyetin olmadıgından gelemiyorum.aldıgım bilgilere göre ayaşın girişinde ceza evinin oralarda genelde cevirme oluyormuş. ve bende hem kendimi riske atmamak icin hemde ank mt gezisinde sıkıntı yaşanmaması icin gelemiyorum.
size kazasız belasız , her zamanki gibi güzel bir gezi yapıp ressim eklemenizi istiyorum.. saygılar

Proooo

Naparsın motorlar hızlı bizim :)

Alem adamsın :mrgreen:

Bu arada bende pazar günü çalışmak para kazanmak hatta zorla çalıştırılmak durumunda oldugum için gelemeyeceğim..

Yalan oldum :pr:

Prometheus
R3N
topatapan
arkoman
arnova
untouchables (az önce mail ile geleceğim dedi)
scorp
mandalin

son durum bu oldu o zaman.

@E_M_R_E_sen; sen bilirsin dostum. Bizlik bir problem yok, motorun bağlanırsa birimize artçı olup davem edersin sadece bu olabilir. Yani senin canın sıkılmasın, boşa motoru bağlatıp da. İyi bir fikir bence :cat:

Arkadaşlar, içim gidiyor ama bu hafta sonu da tepeleme doluyum. Ama kalbim sizlerle... Bizim için de gezin:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ee ayaşta ne yiyeceğiz :p pis boğaz oldum walla :)

mangal mı yapsak :p

arkadaşlar yarın gazeteciler gelio
ankara vip life ın sahibi arkadaşım rica ettim bizi haber yapcaklar
o yüzden kalabalık olalım imkanlarınız zorlayın abi
emresen benimde ehliyet yok yeni yazoldım kursa
hadi ankara mt gösterelim kendimizi!!!!!!!!!!

hadi arkadaşlar yaaa
hem yarın hava 13 derece olcakmış

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyvah haber olucaz :) yalnız fotograf karelerinde ben olmayabilirim ona göre, malum saçlarım cok çirkin çıkıyo :) topatapan da bir berbere gitsin gelsin oyle papaz gibi çıkmasın , vip e uygun gelsin :p gençler kaç kişiyiz imkanlarımızı zorlayalım, havada güzel az üşüyeceğiz, yemek konusunda da bir öneri ;madem gelenler vip den kokteyl tarzı bişi olsun :p :)

yarın güzel olacak, gelemeyenler üzülecek

başka gelen yokmuuuuuuuuuu????

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim bende gelecem yaaaaaaaaaaaaa

geliom geliom
aküyü sarj ettirip gelecem valla

aküyü 220 volta baglayımda sabaha kadar eyce sarj olsun :rendeer:

Son düzenleme:
Eğer ben sabaha fikrimi değiştirmezsem gelmeyeceğim. Şeytan (arkadaş) dürttü. Ehliyetsiz bir çekirge olarak bu güne kadar değil 3 belki 33 kez sıçradım. Sezonun belki de son gezisinde sobelenmek istemiyorum. Yeteri kadar risk aldım. Hazır yakalanmamışken bu işe bir son vermekte fayda var. Sertifikam elimde ama ehliyete başvuracak zaman bulamadım. Size iyi geziler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar