Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Süper Moderatör (BBRR)
ultraukala

ben genelde hep iki kişi bindim hiç sorun olmadı oturuş pozisyonu mükemmel .. motora çok hakimsin ..şehir içinde özellikle çevre yollarında kıvrak bir sürüş sergileyecektir..koltuğu iki kişi için gayet yeterli. çok sürat bekleme ama taş çatlasa 110 km yapar oda zorlama ile zaten motorun üretilme amacı sürat değil..şu an piyasada alacağın iki motor var biri hyosungrx125 diğeride yamaha xt 125 ..bu iki alet inan bana kalite ve dayanıklılık bakımından çok önde diğer rakiplerinden zaten fiyatlarınada yansıyo bu kalite

arkadaşlar azönce motora binip bi yere kadar gidip gelecektim şirketin önüne motoru çıkarttım bindim çalıştırdım durduğum yerde ön frene bastım ve ön frenim kökünden kırıldı acayip moralim bozuldu :( nasıl oluyorda böylesine önemli bir parça kırılabiliyor hiçbir darbe izi yok daha önce hiç zorlama olmadı ama bi anda kırıldı. bu garantiden değişir değil mi ne yapmam lazım akıl verirseniz sevinirim. Gerçekten çok moralimi bozdu zaten bi süredir başımda uğursuzluk var neyapmam lazım bana akıl verin lütfen...

temsili resim

gt650race10as6.jpg

yani bayaa bir kökünden kırıldı elimi sıkmamla kırılması çok enteresan kapalı otoparkta yerinden oynamadan duruyo gerçekten moralim bozuldu ilk defa bu motor beni şaşırttı... :(

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
bi yetkili servise git bakalım ne diyecekler ...elcik pek garantiye girmez ama ..bakarsın darp izi yok malzeme hatasıda diyebilirler..

Kardeş geçmiş olsun...Bu olay, eminim ki tüm hyosung'cuları şaşırtmıştır...:silent:

bunun işçilik hatası olduğu düpedüz ortada eğerki bunu garantiden değiştirmesinler bende onlarla uğraşırım sonuna kadarda kovalarım ipin koptuğu yerdede hyosung benim gözümde düşer inşallah böyle bir olay yaşanmaz beni motorumdan soğutmazlar inşallah az sonra c&c motoru arayıp olayı anlatacağım.

şimdi ahmet abiyle konuştum (c&c motor) motoru getir garanti olayına bakarız zaten yakınsın dedi bnde taksimde şirketteyim saat 6 gibi çıkıp götürücem inşallah çözülür problemim aman dikkat diourm arkadaşlar tekeriniz düzbassın...

ultraukala

ben genelde hep iki kişi bindim hiç sorun olmadı oturuş pozisyonu mükemmel .. motora çok hakimsin ..şehir içinde özellikle çevre yollarında kıvrak bir sürüş sergileyecektir..koltuğu iki kişi için gayet yeterli. çok sürat bekleme ama taş çatlasa 110 km yapar oda zorlama ile zaten motorun üretilme amacı sürat değil..şu an piyasada alacağın iki motor var biri hyosungrx125 diğeride yamaha xt 125 ..bu iki alet inan bana kalite ve dayanıklılık bakımından çok önde diğer rakiplerinden zaten fiyatlarınada yansıyo bu kalite

2.el uygun bir yamaha bulursam onu da gözden geçiririm...Sürat deil de benim için önemli olan.görüntüsü hyosung'un daha doğrusu renkleri hiç hoşuma gitmiyor.xt125'in siyahının görüntüsü de güzel mavininki de..Şehir içinde ben burdayım ber burdayım die parıldamasını da istemiyorum doğrusu...Şu anda baktığım hyosung'un rengi sarı bide...Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...

evet azönce servise conti ile beraber gittik ama taksim ortaköy trafiğinde adeta cambazlık yaptım ön frenin olmaması büyük handikap neyse kazasız belasız vardık c&c motora Ahmet Usta'da anlayamadı nasıl kırdın die hatta düşmedin dimi eminsin falan die takıldı parçayı kontrol etti ve döküm olan parçanın ilk yapılışta dökülürken içinde zerre kadar hava boşluğu kalabileceğini ve bunun bu sonuçlara yol açabileceğini söyledi netekim sen merak etme bugün bırak motorunu yarın gelir alırsın dedi şimdi motorum serviste yarına hallolmuş olacak aman dikkat edin arkadaşlar hepimizin başına gelebilir...

bence çok ucuz atlatmışsın
düşünsene otoyolda 100 küsür gidiyorsun ön frene asıldın hop elde kaldı allah korusun korku- komedi filmi karışımı bişey valla
geçmiş olsun...

teşekkür ederim valla en çok sevindiğim noktada o oldu zaten daha marşa basarken elim frende olur elimi bi attım ve elimde kaldı

Öncelikle geçmiş olsun...Alalalalala.Canım sıkıldı valla.Cidden yolda olmadı allahtan ya.İnsan sapıtırda bir an ne yapacağını.:silent:

trasher geçmiş olsun ucuz atlatmışsın diyelim diğer ihtimalleri düşünmek istemiyoruz

bundan sebep
1-motosiklet teorisi okuna
2-progressive fren olayına calışıla
3-her an herşey olabilir hazırlıklı oluna

Geçmiş olsun.Benimde canım sıkıldı şimdi.Biz bu markayı çinlilerle karıştırıyorlar diye kızıyoruz.Ben böyle bir imalat hatasını çinlilerde bile duymadım.Neyse yine de hyosung....

valla benimde canımı sıkmadı desem yeri esas üzüldüğüm motoru dışarı çıkarttığımda çok güzel bir amacımın olmasıydı genel müdürümüz motosiklete binmeye çok hevesliydi aramızda iyi olduğu için onu bugün bi tura çıkartıcaktım beraber bindik ben marşa bastım ve freni sıktım fren elimde kaldı ve yüzüm kıpkkırmızı oldu çok ezik hissettim kendimi ulan dedim honda olsaydı böle mi olurdu die neyse işi toplarladık onu arabayla gideceği yere yolladık bi istanbul turu başlamadan bitiverdi :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum geçmiş olsun. Gerçekten ucuz atlatmışsın...

Bu arada, Global motrola görüştünmü? Bu konuda ne dediklerini çok merak ettm.:silent:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Milyonda bir ihtimal döküm malzemelerde bu tür vakalar yaşanabiliyor demek ki.

Yaklaşık 3 yıl önce bir Aprilia nın gidonu tutan merkezdeki ana döküm parça kendiliğinden kırılmışdı, sürücü şansı sayesinde büyük bir faciadan kurtulmuştu.

Linkini buldum , vahim bir durum ;

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=1175

Son düzenleme:
açıkçası Ahmet abi sorunu çözeceğini söylediği için uğraşmadım ama bir ara globalmotor'un forumuna bilgi olarak yazıcam bilgilerinin olması gerekiyodur ama bu sadece bir motorda olduğu için sanırım pek önemsemezler hatta kesin düşmüştür falan gibilerinden yorum yaparlar oda benim canımı sıkar neyse bu akşam hallolmuş olması gerekiyor bakalım gece eve varınca resimleri ve bilgileri paylaşırım....

valla benimde canımı sıkmadı desem yeri esas üzüldüğüm motoru dışarı çıkarttığımda çok güzel bir amacımın olmasıydı genel müdürümüz motosiklete binmeye çok hevesliydi aramızda iyi olduğu için onu bugün bi tura çıkartıcaktım beraber bindik ben marşa bastım ve freni sıktım fren elimde kaldı ve yüzüm kıpkkırmızı oldu çok ezik hissettim kendimi ulan dedim honda olsaydı böle mi olurdu die neyse işi toplarladık onu arabayla gideceği yere yolladık bi istanbul turu başlamadan bitiverdi :(

nazar değmiş nazar. Allah kem gözlerden korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar