Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cok sukur..
tekrar yolluyorum lısteyı
24 aralık pazar gunu bursaya gıdıoruz hava ıyı olursa..

Pendik - Yalova / Yalova - Pendik

07:00 08:15
09:30 10:45
12:00 14:00
15:15 16:30
17:45 19:00
20:15 21:30
7dekine binsek
en gec 10 da bursadayiz ondan sora donus icin feribot biletini aliriz sora carcharoth gezdirir artikin bizi?
gelıcekler haber versın buraya daha derlı toplu bı plan yaparız

Merhabalar..Ankarada oturuyorum..Satılık 3.000 civarlarında cbr arıyorum satıcak olanlar PM atabilir..Bu arada arkadaşlar merhaba :D Bende işallah cbr 125 alcam

Farkedilmek önemsizzz... Racing sesi istiyorum sadecee... Ona bakarsan egzozu çıkarınca da farkedilirsin !

Farkedilmek önemsizzz... Racing sesi istiyorum sadecee... Ona bakarsan egzozu çıkarınca da farkedilirsin !

Tek silindir motordan race sesi alamazsın. Bende de yoshi rs-5 egzos vardı ama istediğim sesi alamadım. orjinaline dönüş yaptım. CBR 125 de ne yaparsan yap o ses çıkmaz...

Bu bursaya kaç kişi gidiyor. Çalışmazsam bende gelmek isterim. :)

Yaw tek sorun bu iştee :salut: ses önemli ... yalnız racing önemli ...

Maalesef olmuyor.. Bende çok istedim 600'lük makine gibi gelsin hadi geçtim yarısı kadar gelsin ama olmuyor... Madem olmuyor dedim bari orjinalini takayım...

Son düzenleme:
Tek silindir bir makineden 4 silindir sesi almak istiyorum diyorsanız ya cahilsinizdir, ya da deli :p

CBR 125'imde şu an takılı olan egzoz birçok yabancı marka egzozlardan daha fazla ses vermektedir... :) (denendi :p )

Tek silindir bir makineden 4 silindir sesi almak istiyorum diyorsanız ya cahilsinizdir, ya da deli :p

CBR 125'imde şu an takılı olan egzoz birçok yabancı marka egzozlardan daha fazla ses vermektedir... :) (denendi :p )

sendeki egzos büyük ihtimalle smokehead marka olandır. o çok iyi ses veriyor.

Ayrıca 4 silindir sesi almak için uğraşmadık bir umut belki yakalarız diye niyetlendik ama olmadı. Orjinal egzosundan memnunum...

BU Bursa işi ne oldu? Yapalım bişeyler :) Hadiiii

Son düzenleme:
bursa isi
24 aralikta gidilio hava gusel olursa
budur simdilik
konusulcak tabi daha
carcharoth buarada bu bursa isini hic sana sormadan ortaya attim abi isin varsa fln sakin cekinme
damdan duser gibi senle konusmadan olmadi yani:)
biraz once farkettim ben sana hic sormadan emrivaki yaptim gibi geldi..

yahu defalarca yazıldı biraz forumda arama yapmak lazim konular hep aynı döngü.. cbr 125'ten race sesi bekleyen arkadaş ben sana 1000 tane video linki verdim yahu dönüp dolaşıp aynen tekrar soruyosun garip yani.. honda cbr 125'i 600 cc makina gibi görmek ya cahilliktir ya deliliktir deyip baglim.

bence şhell 100 oktan en iyisi

Sana zahmet egzos sesini kaydedip veya video çekip topickte paylaşırmısın ben baya merak ettim eminim diğer arkadaşlarda merak etmiştir..:rendeer:

ewet walahı bende çok merak ettim ya ben de alıcaktım eksoz ama guzelse sesı ole yaparız

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar