MT [İzmir] 13 Aralık Toplantısı

Arkadaşlar bu hafta da artık gelenksel hale gelmiş toplantımızı geleneksel yerinde yapıyoruz :) Bu hafta da Teras Cafedeyiz. Gelmek isteyipte gelemeyenler:pr: , yine mi orası diyenler:silent: , ohoo benim motor çok yakıyor ben gelmicem diyenler:cyclopsan , yağmur yağcakmış ben gelmiycem diyenler..... hepinizi bekliyoruz ona göre:bounce: :queen: :mrgreen:

Yer: Teras Cafe

Saat: 19:30

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de geleyim bari.
Bensiz olmaz şimdi :p :p :p

yağmurdan kim korkmuşşş:p gaffuru da izleyemiyoruz çarşambaları ama bende geliyorum:mrgreen:

Motorları yenileyenler geliyo tabi hemen hava atıcaklarya :wiinkk: Bizde elimizdekilerle yetinip geliriz heralde...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hahahaaa ben şimdilik metroyla devam...:mrgreen:

erhan senin 1000 arar a tup taktıralım sen de gel , tanıdıklara soyledim getirin motoru takarız dediler :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erhan senin 1000 arar a tup taktıralım sen de gel , tanıdıklara soyledim getirin motoru takarız dediler :queen:

yok be abi ondan değil ince mevzular olayın içine aynalılar karıştı anlarsın ya...:)bu arada tüp taktırma olayını espiri olarak yapan 9.999.999. kişi olarak saraydan KAŞMİR halı kazandın.tebrikler abi çeyizine saklarsın.anlarsın ya...:mrgreen:

kankayla (mecit) konuşamadık henüz ama bi aksilik çıkmazsa geliriz sanırım bizde :)

cokk gelmekk istiyorum akhısarlı olarakk ama okul yüzünden gelemıyorumm kahretsınn gece okulunu

Aslında topiğin başında belirtmeliydim sanırım, ama şimdi söyliyeyim. Sevgili arkadaşım kamberhan :) abicim getir şu kaskıkımı artık. Çenem dondu :queen: çenesiz kaskla motora binmekten. Valla sende Volkana baskı yap artık nediyim. Bekliyorum seni ve kaskımı :)

Arkadaşlar valideyi Balçovaya götürcem bugün termal varmış orda...Yiicez termali yiicez termali hamur gibin olcaz walla :p Yetişirsem koparım bende her türlü ne zamndır görüşemioruz zaten.Çokk öptüm hepinizi...!!! byes! DU HAST MICH!!! (Rammstein dinliorumda gaza geldim bi an) ::xrock::

Arkadaşlar nasipse bir ataş almaya uğrayacağım. başka yere gitmem gerekiyor maalesef...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar