bu çekememezlik niye?????

geçenlerde bir motosiklet dergisi almak için (ismini vermiyorum reklam olmasın), evimin etrafında ki bayileri dolaşmaya başladım... 4 - 5 gazete bayisi gezdikten sonra daha büyük bir markete girdim ve sordum....

adam yığılı dergileri gösterdikten sonra bunların içinde olabilir dedi... ama dikkati mi çeken bütün araba dergileri raftayken motosiklet dergileri atıl vazitte bir sürü işe yaramaz şeyin içinde duruyodu.... başladım aramaya... ve yemin ederim anlımdan ter aktı.... ben aramayı sürdürürken bayi sahibi alaycı bir ifadeyle otomobil dergisi alsana dedi ve güldü..... o an aramayı bırakıp hiç bir şey demeden çıkıp gittim.... ve dolmuşla merkeze gittim oradan aldım.... ama sinirlerim çok bozuldu.....

insanlar motosikleti ve sürücüleri ne zannediyolar acaba..... ? tehlikeli bir şeye gönül verdiğimiz için bizim hayatımızı kendilerininkine göre daha mı değersiz görüyolar...?

bana göre biz motorcuların hayatı onlarınkinden daha değerli , çünkü biz yaşamımızı kıymetlendiriyor daha fazla zevk alıyoruz......!!!!!!!!

selametle kalın..........

kıskanıyorlardır,
2 teker üzerinde durmak beceri,maharet,vs , vs , vb.ve sonunda da yürek ister.
""kedi ulaşamadıgı cigere pis dermiş "

maalesef haklısın.

turkıyede boyle bı durum var motorsıkleti tehlıkelı ve gereksız,motorcularıda serseri sanıyolar ve bu kıtle cok fazla....yapacak bısey yok turkıye trafıgı tamamen kılıtlenene kadar beklıyecez.o gun bırılerın kafası dank edecek ve ınsanlar motorsıkletlerı ve toplu tasıma araclarını kullanmaya baslıyacaklar...:queen: :queen: :queen:

Bence dee çekemiyolar !

En baştaa motosiklet cesaret ister kaldı ki bu yaptıkların !

beyler biraz uçuşa geçtiniz gibi...arkadaş bayiye gidiyor istediği dergi raflarda değil ve bayi tukaka motor düşmanı...bizi niye çekemesin allahınız aşkına ya...sıradan bir esnaf müşteri diyalektiği bunlar...bu kadar abartılacak bir durum olabilirmi sizce...ne kadarda paranoya yapsanız bişey çıkmaz motor düşmanlığı adına...herşeyi paylaşalım buyrum ama bu kadar fantastik şeylerde bana lüzumsuz geliyor...

beyler biraz uçuşa geçtiniz gibi...arkadaş bayiye gidiyor istediği dergi raflarda değil ve bayi tukaka motor düşmanı...bizi niye çekemesin allahınız aşkına ya...sıradan bir esnaf müşteri diyalektiği bunlar...bu kadar abartılacak bir durum olabilirmi sizce...ne kadarda paranoya yapsanız bişey çıkmaz motor düşmanlığı adına...herşeyi paylaşalım buyrum ama bu kadar fantastik şeylerde bana lüzumsuz geliyor...

ahande bak sen mete hocaya :queen:
Uçuş derken ? :queen:

mete handro, polemiğin hastasıyım yolların ustasıyım ulen :queen:

geçenlerde bir motosiklet dergisi almak için (ismini vermiyorum reklam olmasın), evimin etrafında ki bayileri dolaşmaya başladım... 4 - 5 gazete bayisi gezdikten sonra daha büyük bir markete girdim ve sordum....

adam yığılı dergileri gösterdikten sonra bunların içinde olabilir dedi... ama dikkati mi çeken bütün araba dergileri raftayken motosiklet dergileri atıl vazitte bir sürü işe yaramaz şeyin içinde duruyodu.... başladım aramaya... ve yemin ederim anlımdan ter aktı.... ben aramayı sürdürürken bayi sahibi alaycı bir ifadeyle otomobil dergisi alsana dedi ve güldü..... o an aramayı bırakıp hiç bir şey demeden çıkıp gittim.... ve dolmuşla merkeze gittim oradan aldım.... ama sinirlerim çok bozuldu.....

insanlar motosikleti ve sürücüleri ne zannediyolar acaba..... ? tehlikeli bir şeye gönül verdiğimiz için bizim hayatımızı kendilerininkine göre daha mı değersiz görüyolar...?

bana göre biz motorcuların hayatı onlarınkinden daha değerli , çünkü biz yaşamımızı kıymetlendiriyor daha fazla zevk alıyoruz......!!!!!!!!

selametle kalın..........

renecan baba bize geyikci derler arkadaş neler yazmış bak...Ha birde bayi adını vermek istemiyor reklam olmasın...Avcılarda galiba...adını söylerse ne olacak acaba...Motorcular birleşip protesto gösterilerimi yapacak...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
::cekic:: ::cekic:: ::cekic:: ::cekic:: onlar madem adam yerine koymuyor motosikletçileri bende onları esnaf ve bayi yerine koymuyorum!!!

haklısınnnnnnnnn o marketle ilişkini kesdigin iyi olmuş o kendini begnmiş adamdan alış veriş yapmazsın umarım birde hayat benim hayatım kime ne deyipde geçeceksinnnnnnnnnnnnn saygılar

Bu esnaf olamamış, esnaf görüntüsüne bürünmüş bir insan hikayesi sadece. Kıskançlık yok sanırsam.

Ne yazıkki bu ve benzeri karakterler çok fazla oldular günümüzde. Sadece motor konusunda değil çıkarlarına uymayan her konuda uğraş vermeksizin görebiliriz örneklerini.

Motorcuları serseri sanmaları konusunda maalesef toplumda böyle bir düşünce var; her ne kadar son 2 yılda pozitif yönde değişim göstersede..

Ve bunun suçlusu düşünce sahipleri değil, bizleriz. Kaldırımlarda motor kullanarak, kuralları hiçe sayarak, kask takmayarak bu düşüncede kitleler oluşturduk ve asıl üzücü olan buna devam ediyoruz(Sözüm meslisten dışarı).

arkadaşlar bu tamamen arz talep meselesi, bir bayiden moto dergisi soran 1 veya 2 bilemedin 3 kişi ise, araba dergisi alan daha fazla. hatta hiç soran olmadı ise adam rafa koymamıştır. ama düşmanlıktan falan değil. çok fazla sorulmadığı için.gerek görmemiştir.aslına bakarsan senden başka hiç soran olmamış bence, eğer olsaydı rafta olurdu mutlaka veya satılsaydı kalmadı derdi kendimden biliyorum bir zamanlar gazete bayii idim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bu tamamen arz talep meselesi, bir bayiden moto dergisi soran 1 veya 2 bilemedin 3 kişi ise, araba dergisi alan daha fazla. hatta hiç soran olmadı ise adam rafa koymamıştır. ama düşmanlıktan falan değil. çok fazla sorulmadığı için.gerek görmemiştir.aslına bakarsan senden başka hiç soran olmamış bence, eğer olsaydı rafta olurdu mutlaka veya satılsaydı kalmadı derdi kendimden biliyorum bir zamanlar gazete bayii idim.

bunun sorulup sorulmamasıyla alaksı yok ki kardeşim orası halkın gelip özgürce alışverişini yapabileceği bir yer olmalı.madem getirttin o kadar dergiyi o zaman koyacaksın raflara.böyle saçmalaık olmaz bence.ha adamın rafta boş yeri kalmamış denilebilir.o zaman madem rafta boş yeri yoktu niye bu işe başladın yada o kadar para kazanıyorsun bu işten kendine basit bir raf bile alamadın mı diye sorarlar adama!

yani sonuc numune olan biziz...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar