10.12.2006 [Adana MT] Kızıldağ Yaylası Gezisi

yerinde olsam bende izlemek isterim yuunuz.Her 2 kareden birisinde varsın zaten :mrgreen:

yaa alınma erti. sana boşuna mı küçük enişte diyoruz? közü karartıp atlıyosun işte.
volki foruma vermeseniz bile ben seyretmek istiyorum videoları. çarşamba getirebilirsen iyi olur.

Videolar şu an Cemilde.Ben de sabırsızlıkla bekliyorum, ama Cemil ile konuşurum, en geç Çarşamba klüpte izleriz.

Cemil en son ki atlayışta bileğini sakatlamış eve dönünce farketmiş buqün yarın verir foruma

Evet Cemil'de incinmeler söz konusu. Çok yıprattı kendini :mrgreen:

Arkadaşlar sapsağlamım, dün akşam eve gelince sağ bileğim bi tuhaf oldu :) şuan süper. Vidyoları atamıyorum çünkü dvd okuyucum bozulmuş, sağlam dvd si olan arkadaşlar özelden görüşelim yarına halledelim. forum enduro görsün :)

Allah muhabbetiniz arttırsın ;) walla ne güzel gezmişsiniz bide baya da kalabalıkmış bende motorumu alayım hayırlısıyla gzecem böyle :)

arkadaşlar lütfen.....
grar değil qrar
GRAR DEĞİL QRAR daha nasıl yazsam acep.....

hem berker, ertinin günahını aldın. çocuk rahatsız. bana sağlıkla ilgili bişeyler sordu.

züpper geziydi katılan herkese teşekkürlerrrrr...

bende aradan kendi savunmamı yapayım beto_977'ye : sadece ilk hafta benim motor sorun çıkardı, benzin bitmesi göstergelerimin çalışmamasından dolayı, lastiğimin patlamasına gelince dağ bayır gezdik bişecikler olmadı, dönüş yolunda asfalt yola küçük bi çukurda gümledim :)

scootorance abicim bu affetmez :p
cemil hadi abi yetiştir şu vidyoları, patlat adanamt'yi :)

Katılamayanlarada teşekkür yokmu yaww motorumuz bozuk işte ne yapiim :) Arkadaşlar bende geliyorum haftaya motorun tamiri bitti ve süper oldu. Savulun yollar geliyorum :mrgreen: :mrgreen:

Erti ben ekledim senin msn yi beni ekle dostum. [email protected] ayrıca diğer dostlarımda ekleyebilir.

Son düzenleme:
@Fuut. Abi seni ben tebrik edeyim çok güzel gelemedin helal vallahi sana idolümsün :p

adana mt yine coşmuş
kim ne derse desin memleketimiz bi tane 4 mevsim geziyoruz. yağmur yağmasın yeterki.

Gecenin şu anda saat 01:05 i ve ben İskenderun dan yeni döndüm işyerindeyim ve birazdan eve gideceğim.gezi resimlerine bakıyorum.içim gitti valla ne güzel gezi olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar