iyi gezdik bea, ben bombayı yarın patlatıcam!
bana göre yıldızlar onlardı,
Ben sizle gelip yolu ve şartları görmedim
İlla bir cevap verecen di mi?:mrgreen:
Ön fren konusunda yaptığın yorum da çok haklısın.Bu tarz yerlerde zeminin gevşek olmasından dolayı mümkün olduğunca arka freni kullanıp, ön freni unutmak gerekiyor.Tabi biraz da bu olay pratik yapmakla alakalı.Eğer bu konuda deneyimliysen uçuş sonrası ön freni de rahatlıkla kullanabilirsiniz.Ben olayı kaptım zaten arkadaşlar yere indikten sonra (ki bu yeri öpmeden hemen öncesi anlamına geliyor) ÖN fren kullanılmayacakmış.. yiğidi öldür hakkını yeme ilk ikisi çok güzeldi..:cherry: :cherry:
Ewet çok gıcıksın, ama ben yinede sana :rendeer: sağolasın..
tamer, dostum sen süpersin yaa,
transalp ile cross yapan sen
ve
chopper ile cross yapam yunus emre
2'niz gezinin yıldızlarıydınız :cat:
abi ben yorumn yapmıyorumm bu olay bence bireaz fazla büyüdüüü en azından gözümüzz kara düşüp düşmemek bizim için fark etmiyoo önemli olan düştüğünde kimseden yardım almadan kalkmaktırr düşüyorum düşecem ve yine düşecem taakii arkamdan kimse gelemeyene kadarBence gezinin yıldızını belirleme konusunda çok büyük haksızlık yapılıyor.
Gezinin yıldızı yol şartlarının ne olacağını hiç umursamadan, hiç mızmızlanmadan, ağır yol şartlarında hiçbir tereddüt yaşamadan peşimden gelen Tequ idi.
Yunus' a ise yıldız diyemiyorum, çünkü o ayrı bir kategoride değerlendirilmeyi hak edecek bir mizaca sahip olduğunu hepimize kanıtladı.Kendisine sadece helal olsun diyebiliyorum.
Cemil'i de çok takdir ettim.Her ne kadar enduro kökenli bir motosiklet kullanıcısı olmasa da her türlü yol şartında sorunsuz bir şekilde ilerlemesi çok hoşuma gitti.
Hasan abi'ye de ayrı bir teşekkür etmek istiyorum.İşinden, arkadaşlarından özveride bulunup, Adana'da yaşayan motosiklet kullanıcılarını bir araya getirmeye çalışması, her zaman ortak bir noktada insanları buluşturmaya çalışması takdire şayandır.
Bu arada yeri öpenleri ben ifşa ediyorum:Tamer(TA), ertuğrul(Zongshen), Berker(Zongshen), Cemil(XT 660), ve açılışı yapan Egemen( Zongshen).Biliyorum, gıcığım.:mrgreen:
Bu arkadaşlara, Egemen arkadaşım hariç, diledikleri taktirde uçuş sonrası emniyetli bir şekilde nasıl durulabileceğine dair kısa bir ders verebilirim.:wiinkk:
Yeni tanıştığım arkadaşlara da buradan selamlarımı iletiyorum.:rendeer:
sağol kanka. sen her gezinin yıldızısın :cherry:
video gelse de izlesek yaa heheheh
r:
abi ben yorumn yapmıyorumm bu olay bence bireaz fazla büyüdüüü en azından gözümüzz kara düşüp düşmemek bizim için fark etmiyoo önemli olan düştüğünde kimseden yardım almadan kalkmaktırr düşüyorum düşecem ve yine düşecem taakii arkamdan kimse gelemeyene kadar
bu arada hastayım abii kimseyle uğraşamammm![]()