Ayıptır sorması ne kadara mal oldu sana ?
Karısan bişi yok..cakar var..sen baktıgında calıstırılmamıs olabilir..:wiinkk: O motorun sahibi bizim derya kaptan dı..evet burgman aldı..:cat: sahibinden com da 1 tane 6 nın altında motor var.(5990) oda benim..:cherry:
Plaka 34 ED 1401 karışıklığa son nokta.:mrgreen:
Çakarları anlaşılan çarpmışlar. ::rantinp: :queen:
Tabi önemli olan motorla birlikte iyi bir servise motoru emenet etmek mennuniyette önemli bir etken gibi geliyor.
Yeni motor alanlarada hayırlı olsun. Allah kaza vermesin.:rendeer:
Millet hakkınızı helel edin salı askere gidiyorum 4'üncu MKNZ P. TUG.K.LIĞI KEŞAN - EDİRNE kısa dönem
arkadaşlar GTS için uzun ve kısalarda xenon uygulaması ne kadara mal oluyor bilen varmı aranızda
ben bu farlardan memnun değilimde :silent:
birde bu sistemin ikinci eli filan varmıdır
Eger Sym Gts 250 Aldıysan çok doğru bir karar verdin...Yol tutusu muhteşem ustelik çok rahat makina...1000 km de 0 hata..Tek sorun biraz fazla yakması
bugun 200 km yaptım. depoyu bogazına kadar doldurdum.donuste tekrar aynı sekılde depoyu doldurdum. hesap sonucunda 0,120 ytl cıktı.tam gaz actım.125 130 gibi bır hızı var. ben ilk defa scooter kulanmama ragmen f650 gs den daha az tireşim, daha az yakıt ,60 km gibi de daha az bir hız degerlerini gordum. benim ilk izlenimlerim oldukca olumlu.sonucta bir scooter. bence yakıt konusunda kotü değil..
Karısan bişi yok..cakar var..sen baktıgında calıstırılmamıs olabilir..:wiinkk: O motorun sahibi bizim derya kaptan dı..evet burgman aldı..:cat: sahibinden com da 1 tane 6 nın altında motor var.(5990) oda benim..:cherry:
Plaka 34 ED 1401 karışıklığa son nokta.:mrgreen:
Çakarları anlaşılan çarpmışlar. ::rantinp: :queen:
Tabi önemli olan motorla birlikte iyi bir servise motoru emenet etmek mennuniyette önemli bir etken gibi geliyor.
Yeni motor alanlarada hayırlı olsun. Allah kaza vermesin.:rendeer:
Evet plaka da odur..Demekki yemişler çakarları..YAw cok ugrastık onları yapana kadar..
r:
r:
Arkadaşım xenon hakkında bilgi sormuşsun bizde mevcut motorunuza uzun ayrı kısa ayrı olmak üzere iki xenon takıl
olmaktadır ürünlerimizin 1 devreliolanları 300 ytl dir.Çifti 600 ytl dir ilgilenirseniz yardımcı oluruz .İyi sürüşler
eee şey menon varmı sizdee acaba...:mrgreen:
S&S
slm arkadaşlar.eger sym gts 250 sini satmak misteyen olursa alıcı olabilirim