Neden Enduro?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sanırım hiç bi enduro motorda parmak uçlarım yere değmeyecek değmiyor :salut:

Ben tekerin havasını indiriyorum öyle değiyor...Sen de dene...:p

Otururum kafeye, çekerim motoru herkesin görebileceği bir yere, bir yanımda bir manita, diğer yanımda başka manita. elimde profiterolüm...:flower: :king:

Siz uğraşın piknikte. Yok kene ısırdı, yok mangal yanmadı, yok çalılardan bi hışırtı geldi::saskin::

Motorcunun pastanede duranından ben de hiç hazzetmem

Olay budur......:cat: :cat:

Ayak yere tam basmıyorsa zaten başlamayın endurolarla. Ama boyu 1.65 civarı olup da Aprilia Capanord kullananları tanıyorum :)

boyum 170, xt 660 ta parmak uclarimda duruorum :D

Motor çok şık be :cat:

2006%5C12%5C04%5Cbikepics-738780-800.jpg

Abi o nasıl bir karter koruma öyle :silent: Arabalarınki gibi olmuş be, kocaman :silent:

2006%5C12%5C04%5Cbikepics-738797-800.jpg

Ayak yere tam basmıyorsa zaten başlamayın endurolarla. Ama boyu 1.65 civarı olup da Aprilia Capanord kullananları tanıyorum :)

bİZİMDE Bİ ABİMİZ Var 45 yaşlarında 1.65 civarı boyu var motoruda xt 660 R... Yılların motorcusu ama kendisi :)

Ayagını atarak binemiyo. Yan ayaklıga basıyo kendini yukarı atıyo ve motoro oturmayı basarıyo bi görseniz gülmekten yerlere yatarsınız...

:queen: :queen: :queen: :rendeer:

Teşekkürler Nurettin Abi :) Kızma Hea:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çocukluğumda bi enduro çarpmış bana galiba oyüzden

PROMETHEUS'a sonsuz saygılar bunca emeği için...

Arkadaşlar her markanın ve her modelin iyi ve kötü yanları mutlaka vardır. şöyle bir düşünün; aşık olduğunuz kadının bile hiç kötü yanları (kızlar için tam tersi bir durum) yok mu?

önemli olan; ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz bir model ise, onun üzerine yazmalıyız. Belki siz motorcu denince;RACE anlayıp ve motor kültürünün de sürat yapıp, kızlara hava atmak olduğunu düşünebilirsiniz. Böyle düşünen varsa zaten ENDURO hakkında yazmasınlar.

benim hayalimdir bu tarz bi motorsiklet almak ve bir gün o da olacak inşallah..
Prometheus'un yazısını iyice okumadan ve bilakis anlamadan cevap yazmayalım lütfen.
Tüm motorculara ve bilakis Enduro culara saygılar

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
dün polislerin gs lerine yakından bakınca anladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar