Neden Enduro?

ya ndn ss enduro kawgası yapiosunuz ki herkesin tarzı farklı

nese ya transalp gzel
nie bjkde hc görmüorm endurocuları

Süper soruuu :queen: Endurocu pastaneci değildir de ondan :mrgreen:

Muhtemelen o vakitlerde yeni yollar, yöreler keşfediyorlardır. Belki de kamp yapmışlardır doğanın göbeğinde, sucuk kızartıyorlardır taş mangalda :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Süper soruuu :queen: Endurocu pastaneci değildir de ondan :mrgreen:

Muhtemelen o vakitlerde yeni yollar, yöreler keşfediyorlardır. Belki de kamp yapmışlardır doğanın göbeğinde, sucuk kızartıyorlardır taş mangalda :)

Enduroculuk zor zanaat o zaman...Diyebiliriz ki baya parası olacak endurocunun....Sucuk pahalı ya....:bounce: :bounce:

Yıllık bakım parası , yağ parası, ve en önemlisi sucuk parası......Yaktığı km ye ilave edebiliriz....

Endurolar o yüzden az yakıyor ve tek silindirler işte. :cherry:

Yıllık bakım parasını anlamadım, tüm motorlarda var o. Ayrıca endurocular grenaj neyim olmadığından kendileri bakıyorlar motorlarına.

Seviyeli geyikten yanayım ve sucuk konusun da ki hassasiyetimi biliyorsunuz.
Lütfen vakumlu veya market sucuğu alarak geziye çıkmayın,en güzeli ateşe uygun kasap usülü sucuktur.
Şöyle atlamışsınız motora,yılın son günleri akşam erken oluyor ve tam öğle vakti,karnınız aç ve çantanızdan sucuğu çıkarıp çakıyla bölüp ya çakının ucun da veya çubuğa geçirip kızartıyorsunuz.
Yağı ziyan olmasın diye arada bir sucuğu ekmeğin şevkatli kollarına sarıp,yağı iyice ekmeğe emdirdikten sonra tekrar ateşe sürüyorsunuz.
Tabi ki ekmeğin yarısını kokuyu katık edip ateş başın da götürmüşsünüz.

Bu keyfi SS ile yapamazsınız,uymaz,yakışmaz,gelmez vs vs vs.
Bir kere o ateşin kenarlarına koyacağınız taşların olduğu yerde SS gitmez götürmeye çalışırsanız sizi üzer,kayar,düşer,altı sürter.

Son düzenleme:
İHTİYAR;514948' Alıntı:
Seviyeli geyikten yanayım ve sucuk konusun da ki hassasiyetimi biliyorsunuz.
Lütfen vakumlu veya market sucuğu alarak geziye çıkmayın,en güzeli ateşe uygun kasap usülü sucuktur.
Şöyle atlamışsınız motora,yılın son günleri akşam erken oluyor ve tam öğle vakti,karnınız aç ve çantanızdan sucuğu çıkarıp çakıyla bölüp ya çakının ucun da veya çubuğa geçirip kızartıyorsunuz.
Yağı ziyan olmasın diye arada bir sucuğu ekmeğin şevkatli kollarına sarıp,yağı iyice ekmeğe emdirdikten sonra tekrar ateşe sürüyorsunuz.
Tabi ki ekmeğin yarısını kokuyu katık edip ateş başın da götürmüşsünüz.

Bu keyfi SS ile yapamazsınız,uymaz,yakışmaz,gelmez vs vs vs.
Bir kere o ateşin kenarlarına koyacağınız taşların olduğu yerde SS gitmez götürmeye çalışırsanız sizi üzer,kayar,düşer,altı sürter.

abi yazından anlaşılıyoki bu sucuk olayını aşmışsın . benimde bu sucuklar konusunda bir sorum olcak.:)
marketten almadıgım sucuk markası kalmadı. hepsini denedim ama o eski günlerde köyde yapılan yumurtalı sucuk tadını vermiyor bir türlüüü:pale:
bildigin bir saglam bir marka varmı.? varsa burdan, reklam olur diyorsan özelden söyleyebilirsen bir zahmet. :cherry:

abi yazından anlaşılıyoki bu sucuk olayını aşmışsın . benimde bu sucuklar konusunda bir sorum olcak.:)
marketten almadıgım sucuk markası kalmadı. hepsini denedim ama o eski günlerde köyde yapılan yumurtalı sucuk tadını vermiyor bir türlüüü:pale:
bildigin bir saglam bir marka varmı.? varsa burdan, reklam olur diyorsan özelden söyleyebilirsen bir zahmet. :cherry:

Yok marka olmayacak,kasaptan alınacak,gerçek kuzu bağırsağına basılmış olacak,kangalı burnuna götürünce misler gibi kokacak.

Yani kısacası şehir dışında yol üzerinde ki kasabın birinden alıncak.

Öyle carrefour vb market otoparkında buluşup alışverişi yapmıyacaksınız.

Şööööyle sessiz bir köyden sıcak ekmek alıp(esmer undan doğal maya ile yapılmış olacak):santa:

İznik gölünün kuzey yamaçlarında sarıağıl köyünde bankadan satılık 10-12 dönüm tarla 1000-1500 ytl şimdilik arabayla olsa da(çoçuklarım olmazsa yüreğim ezik oluyor) Bursanın köylerine kadar didik didik geziyorum.Çalı çırpı ateşinde demlenen çayın tadını hiiiiiç bir yerde bulamazsınız.:wiinkk:

Yapmayın isyan ettirmeyin beni,emekliliğime 1.5 sene varken bizede yaş vurdu 2011 e kaldı hayallerimiz. ::ranntign

bir noktayı eklemeyi unutmuşuz. endurolar çoğunlukla ünvanlarını kendileri kazanır, uydurma olmazlar. örnek olarak transalp, tiger, yahut f650gs dakar verilebilir. :wiinkk:

YA endurodan güzel motormu var.Yanımdan geçince içim gidiyor.Oturus pozisyonları diğer motorlara hiç benzemiyor.Dimdik oturuyosun bence mükemmel.Bende ilerde bi enduro almayı düsünüyorum.Artık dağ,bayır gezecem .

Neden enduro?
Ceza evinde yatan mahkumun hayalinde nasıl testere ve dışarısı varsa,
Şehirli insanın da hayalin de enduro motor ve dağlar vardır.

Ben ikisindende alıcam, Yanlarına kardeş olarak burgman koysam :)

Hayaller, Hayaller, Hayaller, Hayaller, Hayaller, Hayaller, Hayaller, Hayaller,

geceriz geçeriz şimdi geçemesek bile ilerde yaslanınca bizim yanımıza gelecek cok ss ci goruyorum valla... :queen:

sanırım hiç bi enduro motorda parmak uçlarım yere değmeyecek değmiyor :salut:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
f650 gs in alcak sele opsiyonu ile değebilir sanırım, bende aynı dertten muzdaripim :)

f650 gs in alcak sele opsiyonu ile değebilir sanırım, bende aynı dertten muzdaripim :)

kusura bakmayın sizi hiç anlayamıorum hiç hayatımda ayağımın yere deymediği olmadı da :p :rendeer:

not: boy 1,98 bazen sorun olsa da çoğunlukla işe yarıo:bounce:

ss-enduro durumuna ufak bi ekleme de benden

ss ler cafeye endurolar pikniğe artık kim ne isterse :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ss ler cafeye endurolar pikniğe artık kim ne isterse :bounce:

Otururum kafeye, çekerim motoru herkesin görebileceği bir yere, bir yanımda bir manita, diğer yanımda başka manita. elimde profiterolüm...:flower: :king:

Siz uğraşın piknikte. Yok kene ısırdı, yok mangal yanmadı, yok çalılardan bi hışırtı geldi::saskin::

Motorcunun pastanede duranından ben de hiç hazzetmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar