- Konu Yazar
merhabalar sevgili motor sever dostlarım bir seneyi aşkın bir süredir uğur mondial 110 ft kulanıyorum motorumdan çok memnunum bu motor ile yapılacak maksimum hızı ( abartısız 110km ) yapmış biri olarak memnuniyetimi dile getirmek isterim işe gidip gelirim ve motorumla gezmeyi severim uzun lafın kısası bugün işe gittim ve 1 saat önce iş çıkışında motorumu atladım ciklemi çektim ve marşa bastım motor rolentide çalıştı motorumun ısınması için 1-2 dakika beklerim. fakat durur vaziyette motor çalıştıktan 10-20 saniye sonra durdu... şaşırdım tekrar marşa baastım motor çalışmadı...ateş almıyor bazen alıyor 2-3 saniye çalışıp duruyor..bende hemen bujiyi söküp temizlemek istedim ..buji yi söktüm buji yağlanmıştı ıslaktı ve simsiyahtı neysa güzelce kurulayıp zımparaladım ve bujiyi yerine taktım değişen bir şey olmadı motor çalışmadı....arkadaşımın vasıtası ile motoru vurdurdum çalışır gibi oluyor fakat duruyor....vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkürler bu olaya benzer vakaya rastlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var..şimdiden teşekkürler....
dikkat motorum şuan dükkanda yatıyor...yardımmmm sağolun
dikkat motorum şuan dükkanda yatıyor...yardımmmm sağolun