- Konu Yazar
Bugüne kadar motosiklet modelleri üzerine okuduğum en güzel, en neşeli yazılardan biri, belki de en iyisi...
Sağol abi. Yapıyoruz işte kendimizce bir şeyler
Bugüne kadar motosiklet modelleri üzerine okuduğum en güzel, en neşeli yazılardan biri, belki de en iyisi...
Sağol abi. Yapıyoruz işte kendimizce bir şeyler![]()
tek silindir olma nedeni bildigim kadariyla, tek ve geniş silindirden çok daha fazla tork elde edilebiliyor olmasi ve enduro ya hp den çok tork un lazim olmasi sebebiyle. tamir etmenin kolayligi ve sorun çikartma olasiliginin azligi yaninda bu da eklenebilir.
ve çok çirkinler, BMW f 650 gs ve 1200 dişinda, güzel enduro görmedim maalesef.
Bana burda mütevazilik yapacağına, yazının telif haklarını korumak için bir şeyler ekle bence :cherry:
Bu yazı internette çok dolaşır, bir sürü de sahiplenen olur. Söylemedi deme :wiinkk:
VALLA hayat enduroda pro arkadasımızın dediği gibi biz enduro modellerini erken fark edenlerdeniz... Herşey ozgurluk rahatlık zevk tatmın edici hersey enduroda...
Ornegin abant gezimizde biz ara yollardan giderken naked ve super sport motorlu arkadaşlarımız aşagılarda cadde kenarlarında bizleri izliyolardı..
Herkes bir gün endurocu olacak...:queen:

poponuz ile motorunuz büyük bir uyum içindedir.
CİHAN;510859' Alıntı:bu da benim endurom,altımdaki bir csooter ama bende enduro ruhu oldugu için heryere giriyorum ne yapıyım girmezsem içim el vermeyim ruhum sokuyo beni bu deryeye çamura,ama en kısa zamanda bu işe son verip bende alıcam bi ENDURO.yoksa buralarda ya ben parçalanacagım ya da motor..:cat:
iyi yazmıssın,su bmwler biraz ucuzlasa super olacak.
enduro olsun, çamurdan olsun
ancak, yüksek cc'li enduroların az yaktığı söylenemez.
caponord'un, 7,5-8,5 lt,
transalp'in 5,5-6,5 lt
klr 650'nin yine 5,5-7 lt civarlarında yaktığını okumuştum.
bu değerler, bana biraz yüksek geliyor.
Enduro, motosikletin asıl anlamının yüklendiği klansmandır bence.. Özgürlüktür, yolun bitmemesidir.
Enduro kullanmamış bir insanın zaten endurocuları anlaması pek mümkün değildir. Çünkü endurocu ile ss kullanıcı arasında bence dünyalar kadar fark olur. bu fark bazen gözle de görülebilir diyebiliriz hattahissettirdikleri bile çok farklıdır. kısacası anlatılmaz yaşanır
![]()
Cevabı yazımdaki ilk soruda var. Nerenle okudun![]()