Vahim.......

Arkadaşlar bu yazılar alıntı ve tamamen gerçektir. Başka bir siteden buldum ve dehşetle okudum. :cyclopsan

A kişisi : arkadaşlar hiç motor kullanmamış biri olarak racing almayı düşünüyorum bu hafat içi kursa yazılıyorum a2 için sorum şu scoter yada benzer tiplerdeki motorlar hoşuma gitmiyor direk racing ile motor hayatıma başlamak doğru olurmu ?
çünkü bazıları yok sana onlar ilk başta çok gelir ufak motorlardan başla vs diyolar ama ufaktan başlamak istemiyorum 1.90 boyum var scoter tarzı
motorlara yakıştığımı düşünmüyorum fizik olarak

B kişisi : Önce ehliyetini al.
Zaten orada temelini görüceksin.Sonrada racing alabilirsin.
Sana tavsiyem 600 cc likten başla.
Ben öyle yaptım.Şu anda 1000 RR kullanıyorum.

A kişisi : İçimi rahatlattın benim başlayacağım gibi başladığını duyunca
evt kursa bu hafta içi yazılıyorum benimde bütçem zaten 600 den yukarısına yetmiyor.
2. el bi 600lük düşünüyorum ocak şubat gibi ( zaten a2 ehliyetimide ocak sonunda almış olucam )

C kişisi : Arkadaşım hayırlı olsun.Ben 600'lük bir sıfır motor almayı düşünüyorum.(ne bileyim ikinciel içime pek sinmiyor )Ama en ucuz 600'lük 21.000 Ytl.Benimde 17 civarında bi param var nasıl alıcam bilmiyorum.Fuarlarda indirim yapıldığını duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Birkaç aklı başında adam lafa dalıyor ve hyosung öneriyorlar arkadaşa başlangıç motoru olarak ve resimlerini gösteriyorlar. daha sonra aynı şu cevap geliyor :

B kişisi : kardeş fuar martta zaten bu havada motorada binemeyeceksin.Gidersin babalar gibi 600 f makineye biner,paşa paşa gezersin.Parana yazık huyongmu fiyongmu ne işin var.İkinci eli ,servisi,parçasını düşün.
resmini verdiğin cihaz çok komik.Önden hayabusa,yandan kw ye benziyor.Kasa olarak racing makineye benzetmeye çalışmışlar ama kelebek olayı yani.Gülerler sana...

Arkadaşlar yorum sizin. Ben dehşet içinde kaldım yazılanları okuyunca. Salaklık parayla değil zaten. Ayrıca yeni başlayanları da yanıltıyorlar :farao:

Eeee bk gibi para var adamlarda + akıl da yok = gösteriş için 600'lük almak
Ben çok seviniyorum bunları gördükçe... Alıyorlar , sonra kullanamıyorlar , az km'de satmak zorunda kalıyorlar , bize de ucuz motor çıkıyor... Hayatlarına gelince , bunların hayatları benim hiç umrumda değil...

Eeee bk gibi para var adamlarda + akıl da yok = gösteriş için 600'lük almak
Ben çok seviniyorum bunları gördükçe... Alıyorlar , sonra kullanamıyorlar , az km'de satmak zorunda kalıyorlar , bize de ucuz motor çıkıyor... Hayatlarına gelince , bunların hayatları benim hiç umrumda değil...

Dediklerine katılıyorum ama bence yeni başlayacak birini de böyle ölümcül bir hataya sokmaları yanlış

evet ii yorum valla,geçendi bu sitede biri vardı r6 almış uyuyamıyorumuş valla ne diyelim cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar........

doğru GorKeM onlar kendilerini düşünmüyorsa ben mi düşüneyim onları ne halleri varsa görsünler gösteriş meraklıları.(herhalde her motoru gaza basınca gidiyor sanıyorlardır debriyajdan haberleri yoktur belki:silent: )

Ben senet sepet geçiş motoru alırken enayiymişim demekki herkez kendi akıl ve hayatından mesul ama başkasına kastı nedir acaba?....

Olmaz Böyle Şey

Ya bilader ne yapmaya çalışıo farkettin mi?
Bunlar 600 lük kefen alcaklar haberleri yok
2 metre boyunda olsa mobilet kullan yada git 125 lik 250 lik al en azından seni atmasın:bounce: :bounce:

Arkadaşlar bu yazılar alıntı ve tamamen gerçektir. Başka bir siteden buldum ve dehşetle okudum. :cyclopsan

A kişisi : arkadaşlar hiç motor kullanmamış biri olarak racing almayı düşünüyorum bu hafat içi kursa yazılıyorum a2 için sorum şu scoter yada benzer tiplerdeki motorlar hoşuma gitmiyor direk racing ile motor hayatıma başlamak doğru olurmu ?
çünkü bazıları yok sana onlar ilk başta çok gelir ufak motorlardan başla vs diyolar ama ufaktan başlamak istemiyorum 1.90 boyum var scoter tarzı
motorlara yakıştığımı düşünmüyorum fizik olarak

B kişisi : Önce ehliyetini al.
Zaten orada temelini görüceksin.Sonrada racing alabilirsin.
Sana tavsiyem 600 cc likten başla.
Ben öyle yaptım.Şu anda 1000 RR kullanıyorum.

A kişisi : İçimi rahatlattın benim başlayacağım gibi başladığını duyunca
evt kursa bu hafta içi yazılıyorum benimde bütçem zaten 600 den yukarısına yetmiyor.
2. el bi 600lük düşünüyorum ocak şubat gibi ( zaten a2 ehliyetimide ocak sonunda almış olucam )

C kişisi : Arkadaşım hayırlı olsun.Ben 600'lük bir sıfır motor almayı düşünüyorum.(ne bileyim ikinciel içime pek sinmiyor )Ama en ucuz 600'lük 21.000 Ytl.Benimde 17 civarında bi param var nasıl alıcam bilmiyorum.Fuarlarda indirim yapıldığını duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Birkaç aklı başında adam lafa dalıyor ve hyosung öneriyorlar arkadaşa başlangıç motoru olarak ve resimlerini gösteriyorlar. daha sonra aynı şu cevap geliyor :

B kişisi : kardeş fuar martta zaten bu havada motorada binemeyeceksin.Gidersin babalar gibi 600 f makineye biner,paşa paşa gezersin.Parana yazık huyongmu fiyongmu ne işin var.İkinci eli ,servisi,parçasını düşün.
resmini verdiğin cihaz çok komik.Önden hayabusa,yandan kw ye benziyor.Kasa olarak racing makineye benzetmeye çalışmışlar ama kelebek olayı yani.Gülerler sana...

Arkadaşlar yorum sizin. Ben dehşet içinde kaldım yazılanları okuyunca. Salaklık parayla değil zaten. Ayrıca yeni başlayanları da yanıltıyorlar :farao:

Aynısı bizim forumda da var, başka sitelere bakmana gerek yok. :) Atıf'ın başlığını oku bir sürü bulacaksın onlardan :mrgreen:

böyle bir yorumu hangi motosiklet sitesinde yapıyorlar merak ettim. yoksa md mi?( aslında mt dede var ama neyse:farao: )
hiç eline motor elcigi degmemiş adama git 600 ss ile başla derler . kaza oluncada vah tüh iyi arkadaştı. anısına grup sürüşü yapalım derler bu yetmezmiş gibi birde araba veya diger araç sürücüleri suçlarlar tamam onlarında çok hataları oluyooo ama kaza ile ilgisi olmasada illaki bir araç sürücüsünü suçlarlar. içinden biride çıkıp demezki; "siz bu adama 2 ay önce 600 ss ile başla dediniz çocukta yolda tecrübesizlikten bilgisizlikte gitti arabanın altına girdi suçlu 1. derecede sizsiniz." demezler. böyle bir delikanlı çıkmaz içlerinden.

Aynısı bizim forumda da var, başka sitelere bakmana gerek yok. :) Atıf'ın başlığını oku bir sürü bulacaksın onlardan :mrgreen:

Ama bizim forumda en azından bilinçli çok kişi var ki hemen uyarıyorlar. Bu adamı orda uyaran bir iki kişi çıkmış kalanların alayı al 600cc demiş . Ya adam anlamıyor motordan ama anlamayan yeni başlayacak insanı böyle ölümcül hataya sokmaları yanlış bence. Sonuçta paylaşım platformu adam zaten bilse foruma girip sormaz. Ki çok bilen kişiler bile bir bilmediği olabilir diye forumlara gelip bilgi alışverişi yapıyor. Gözüme çarptı bir baktım şok oldum zaten.

böyle bir yorumu hangi motosiklet sitesinde yapıyorlar merak ettim. yoksa md mi?( aslında mt dede var ama neyse:farao: )
hiç eline motor elcigi degmemiş adama git 600 ss ile başla derler . kaza oluncada vah tüh iyi arkadaştı. anısına grup sürüşü yapalım derler bu yetmezmiş gibi birde araba veya diger araş sürücüleri suçlarlar tamam onlarında çok hataları oluyooo ama kaza ile ilgisi olmasada illaki bir araç sürücüsünü suçlarlar. içinden biride çıkıp demezki; "siz bu adama 2 ay önce 600 ss ile başla dediniz çocukta yolda tecrübesizlikten bilgisizlikte gitti arabanın altına girdi suçlu 1. derecede sizsiniz." demezler. böyle bir delikanlı çıkmaz içlerinden.

::plus1:: ::plus1:: ::plus1:: ::plus1:: ::plus1::

Son düzenleme:
Bunlar traji komik olaylar.Ağlanacak halimize gülüyoruz!
Bu 2 ayaklı canlılar daha sonra ; kazada ölüyor ve yine vah vah demek bize kalıyor! :farao:

Ben süper sport bir makinayla başlangıca karşıyım.Daha önce scooter kullanıcısı ve az sayılabilecek vitesli deneyimi olan birisi olarak 250cc'lik bir makine düşünüyorum.Ama araştırmalarımda bazı markaların kolay hakim olunabilen 500-650cc arası naked modellerine rastladım.İkinci elde araştırmalarım sürüyor.Gezilerimizide dikkate alarak belki büyük makinayla başlayabilirim.Tabiki gücü kontrol altında tutulabilen ve ss olmayan.

Arkadaşlar, bence çocuğun çok üstüne gitmişsiniz. Belki bir bildiği vardır. Mesela geçen gün suzuki 600 lük düştü, 98 model ama güzel kullanılmış. Çok çok sıkışmış çocuk 4500 e satıyordu. Şimdi bunu gel de alma dimi :) Hiç kullanmayan birini bile etkileyebiliyor böyle olaylar.

Valla bende karsıyım bu 600cc den baslamaya ama abiminde ilk motoru YzF r1 :) Yani once yapma etme dedim yok dedi surerim.Ehliyeti almadan eskisehirdeki racing ciler abime ogrettiler motoru.Once 1. vitesete turladı.Yapamıycam edemiycem,sı....tık suremiycez dedi,sonra iyicene alıstı.Simdi gayet guzel kullanıyor ama nasıl kullanıyor kask yok,surat var daha 7 aylık motorcu.Ahanda videosu da bu. cok vahim ama elden bisey gelmiyor.Sadece sehirler arası yaparken kask takıyor sehir içinde takmıyor.:pr:
[YT]EnjTY7fo3EA[/YT]

"Video." istasyon köprüsü çarşı tarafı inişi.Tramway yolu üzeri...:) Mazarella karşısı... :p

Abine sor bakayım kask takınca ne oluyomuş? İnsan bunalıyor di mi! Çok rahatsız ediyor kafayı.... :farao:

bu konu değişik başlıklarda defalarca acıldı..
başka hangi konu bu kadar reytıng alır merak ediyorum..
konu açmak için canı sıkılan hemen bu tür ''büyük cc motorla başlanırmı vs.vs.''
konu açar günlerce sayfalarca mesaj olur sıkılmadınızmı artık..
bi insan elinin altında gazla fren ayarını bilmiyorsa duygularını kontrol edemiyorsa o insana scooter bile verilmez..
ben ve tanıdıgım bire bir konuşup gördügüm 3 kişi daha ilk motor olarak 600 cc ve üzeri motorla başladık ve hala kullanmaya devam ediyoruz..
demekki çok istenirse oluyor ...
para var ders aldık akıl var motoru kontrol edebiliyoruz huzur var özgürlügün tadını cıkarıyoruz kimene...
saldırmadan hakaret etmeden fikrini söyler çekilirsin aklı başında davranmak lazım burası fikirlerin tartışıldığı bir ortam kimse kimseye hakaret edemez...
saygı ve sevgiyle kalın...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar