ertuğrul bu komtanın verdiği 2.resimdeki repsol ne güzel olmuş öyle; sana da yapalım.
:queen:
ertuğrul bu komtanın verdiği 2.resimdeki repsol ne güzel olmuş öyle; sana da yapalım.
:queen:![]()
:mrgreen: :mrgreen: Banamı dedin sen ?
Merhaba size durumumu şöyle ifade edeyim hoysung marka motorumu kaza yaptıktan sonra kızıltoprak istanbul motoro götürdüm eksper gelmesi için orda bıraktım daha sonra motoruma çok yüksek fiyat çıkardılar motorumun fiyatı 8500 ytl bana 4500 ytl masraf çıkardılar ki sorun sadece ön takımdaydı global motora açtım onlardan da aldığım fiyat çok farklıydı neticesinde eksper tümünü karşılamadı bende mot
bende motorumu almak için gittim 25.112006 tariğinde bana eksper masrafı diye bi ücret çıkardılar 175 ytl ve karşılığında hiç birşey yapılmadı ben şikayetçiyim expertız ucretı adı altında insanlardan haksız kazanç sağlıyolar ilgililerin bilgilerine arz edrim konuyu en üst merciğe taşıcam
Hayır bana:bounce::mrgreen:
bende 1000 km'ye geldim we bakımı melih ustada yaptırmayı düşünüyorum, ancak geçen gün aradım baya yoğunmuş. önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum. umarım söylenildiği kadar iyi bi ustadır
yaa arkadaşlar avrupa yakasında benim motoru toplayacak adam akıllı bi usta yokmu önerebileceğiniz nejat ustaya götürdüm 3 gün oldu adam hala parçaların fiyatını öğrenemedi yaar: artık ya global motor ustayı sallamıyo yada usta beni sallamıyo illallah ettim artık nolur iyi bir usta ismi ve telefonu verin lütfen:salut: