[Kocaeli - MT]

walla motoru bi alsam; ist zonguldak rize ankara heryeri gezeceem de..

bakma alamıors..ulen arabayı mı satsam..

20 gündür kimse birşey yazmamış. nerdesiniz millet

Merhaba arkadaşlar bende kocaeli merkezden çenesuyunda oturuyorum.Motorum Ybr 125 umarım tanışır kaynaşırız şöyle güzel etkinlikler yaparız.:cat: :cat:

Cry

Selam millet bende gebze çayırovadanım yazları artık güzel bi maşukiye gezisi yaparız öle değil mi ?:mrgreen:

Ya cakalaz sen Artvinlimisin ??Bide ilk motorunmu olucak daha önce kullanıyomuydun yani??

riç kardeş hayırlı olsun yeni motor yapmışn galiba??

kazasız belasız kullanman dileğiyle,
ben hala biniyrm
görüşelim çıkıysan??

Son düzenleme:
Ya cakalaz sen Artvinlimisin ??Bide ilk motorunmu olucak daha önce kullanıyomuydun yani??

Yok Artwin li deilim.. Rize liyim aslen. ama yalowa da yaşıyorum daha doğrusu ,kocaeli ile yalowa arasında.. Karamürsel de yaşıyorum!

İlk motorum değil.. Kanuni popcorn Scooter wardı bende daha önce.. Onu kullandım yanii.. ama hiç vitesli kullanmadım!

Cry

Arbetus nerelerdesin yaw bizim bu kocaeli mt bayağı bi kalabalıkmış baksana ama ne gezilir,havalar güzel olsa bolu yapardık baban izin verirse:p

yaw sorma yaw motor tamirden çıktığından beri sadece iki kere park etmek için binebildim. :pr: birşey de diyemiyorum acayip korkuttum hepsini biliyorsun. Kazadan sonra motoru sattırmadığına şükretmek lazım. Bu ay içinde kasko da tamam gibi havalar biraz daha düzelsin bizim dayıyı da alıp çıkarız gezmeye benim kafamda adapazarı falan var. çok güzel yerler var oralarda.

Murat bu haftasonu kap sazı atla gel bize bakalım uyumlu çalabiliyor muyuz?

riç kardeş hayırlı olsun yeni motor yapmışn galiba??

kazasız belasız kullanman dileğiyle,
ben hala biniyrm
görüşelim çıkıysan??

sagol kardeş. ben yagmur olmadıgı zamanlarda kısa mesafeli binmeyi dusunuyorum. yoksa cok soguk oluyor yaw. yagmurlar baslamadan bi gün takılabiliriz.

@cakalaz
saol. darısı bütün motor sevdalılarının başına

olabilir. pazar gunu nete girersen sabahtan haberleşelim.

Arkadaşlar A2 ehliyet almak istyorum ama Gebze civarında uygun bir yer varmıdır.Gelişim Sürücü kursu çok iyi ama uzak malum.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar