Motosiklet.NET Hangi müzikleri dinliyor?

Beğendiğiniz müzik tarzı hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    163
Efkar bastıysa içerken:Türk Sanat Müziği,Arabesk, fantazi ya da öyle bir şey

efkarsız içerken:Heavy Metal, Progressive, Death Metal ya da türevleri,Alternative rock ve türevleri

Eglenceliysem:Türkçe Pop,Yabancı Pop

Bazen içerken(sago)bazen eglenirken:Rap, Hip hop vs.

Gerisini arada bir dinlerim:)Genelde içerken müzik dinlerim:queen:

Son düzenleme:
Genelde her tür müzik dinliyorum...

Rap müzik tutkum var Almanları,Amerikalıları ve Türk rap'cileri dinliyorum.
Ondan önce de bir rock tutkum vardı (ki şu anda da var). Babam müzikle çok ilgilidir stüdyosu var ve eskiden bir grup kurmuştu. Onun kanı bana da geçmiş sanırım :) . Birçok dj ve rapperla tanıştığım oldu. Genelde tarz olarak rap hoşuma gidiyor ama rock da dinliyorum. Arada bir pop dinlediğim oluyor. Klasik ve jazz müzik var birde ama onlar ayrı. Bana kalırsa onları herkesin dinlemesi gerek insanın ruhunu dinlendiriyor...

Zaten giyim tarzından belli olur insanın ne tarz müzik dinlediği. Metalciler genelde abartıyor çok uçuk giyiniyorlar. Tabi metalle kafayı sıyıranlar için geçerli :mrgreen:

Hip-hop dinleyenler bol giyiniyor danslar vs...
Pop dinleyen bayanları kolaylıkla ayırt edebiliyorum ayrıca :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şebnem Ferah gerisi yalan.....:joker: :joker: ::kalbim:: ::kalbim:: ::plus1:: ::music2:: ::music2:: ::xtongue: ::xs22:: ::xs22::

Türkçe, kaliteli her şarkıyı -türküyü dinler, çalar, söylerim. İşim bu zaten. Ama özellikle dinlediğim bir tarz yok. bir gün Mozart, ertesi gün Arif Sağ, ertesi gün Bob Marley, sonra Mercedes Sosa, sonra Evanescence, sonra Müzeyyen Senar,Orhan Gencebay dinleyecek kadar geniş bir müzik anlayışım var. Belirli bir tarza sıkışmak saçma geliyor bana.

Bir de "Alışmak Çürümektir" Sözüne sonuna kadar katılıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ve ben gelirim..

Ozan arif.sefai,osman öztunç,Ahmet şafak,ali kınık,grup gökçek,grup ötüken,Ahmet yılmaz,Mustafa yıldızdoğan vb.sanatçıların yaptığı müzikleri dinlerim.:cat:

yukarıdaki ankette kendime uygun seçeneği göremedim...:pr:

bu konu neden anketler bölümüne açılmadı pro canım,:cherry:

placebo, muse, starsailor, keane, coldplay, anathema, manic street preachers, pearl jam, u2, dj tiesto, portishead, mor ve ötesi, HIM, killers, the calling, mozart, mercan dede...

walla bn kulaga hos gelen her tarzz muzıgı dınlerım o ankı ruh salıgımaa baglıı ama genelde kop kop dınlerım :)

ve ben gelirim..

Ozan arif.sefai,osman öztunç,Ahmet şafak,ali kınık,grup gökçek,grup ötüken,Ahmet yılmaz,Mustafa yıldızdoğan vb.sanatçıların yaptığı müzikleri dinlerim.:cat:

Konunun açılma zamanı ile, anketler kategorisinin açılma dönemleri kesişmediği için bi denem :queen:

"Heey whatsup maan whats up" :mrgreen: :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konunun açılma zamanı ile, anketler kategorisinin açılma dönemleri kesişmediği için bi denem :queen:

"Heey whatsup maan whats up" :mrgreen: :cherry:

sen de konuyu oraya taşı güzelim,sen mod deelmisen,:cherry: :cherry: :cherry:

zamanlamanın yanlış olması şimdi taşımana engel mi oluyo canım:p :p

sen de konuyu oraya taşı güzelim,sen mod deelmisen,:cherry: :cherry: :cherry:

zamanlamanın yanlış olması şimdi taşımana engel mi oluyo canım:p :p

Diğer yandan, ANKETLER bölümü, anasayfada gösterilen ve oylamaya açılan motosikletlerle ilgili anketleri içermektedir. Bu başlığın motosikletlerle ilgili olmadığını fark edebilmiş olmanızı temenni ederdim. Sağlık olsun, bir daha ki başlıklara nasipse...

Bilginize saygıyla sunarım :cat: :p

anketi görür görmez hemen caz blues dedim sonucununu görünce hadi be dedim...
yaniii...

bence müzik akyanusa düşen bir su damlası ise
o su damlasının oluşturacağı dalgaların vuracağı son kayalık blues olur...

saygılar..........

ve ben gelirim..

Yav gecen osman öztuncun konserine gitmiistim.Adam sanki hapı cekip cıkmıs kendinden geciyordu .:pİyi gaza getiriyodu valla:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar