İstanbul'dakilere Uyarı! Papa geldi trafik felç

Motosikleti
Forza250-cygnusL
"Valla ben seni çaldırırım" demişti ama çaldırmadı daha :p

Kontürü bitmiştir.....:queen: :queen: :queen:

Papayla moto sohbetin alakasını anlamadım....Konu dışı diil mi?....
Eksozundan papa papa papam papam papapammm pam pat........diye ses çıkıyosa tamam.....:queen:

Son düzenleme:
Daha dün benden 25 aldı, kime harcıyor ki bu adam bu kadar kontörü :silent: Bardakoğlu'yla konuşuyor kesin dinlerarası diyalog geyiğine, olan bizim kontörlere oluyor :salut:

:cherry:

Kontürü bitmiştir.....:queen: :queen: :queen:

Papayla moto sohbetin alakasını anlamadım....Konu dışı diil mi?....
Eksozundan papa papa papam papam papapammm pam pat........diye ses çıkıyosa tamam.....:queen:

arkadaşım burda asıl konu trafigin felç olması ve tartışılması gereken bu. buraya kadar bir sorun yok ama sagolsun arkadaşlar konuyu papaya baglayıp geyige sardılar.:mrgreen: bu topic artık iflah olmazz:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdi Cep şebekelerini de güvenlik nedeniyle kapatırlarsa şaşırmayın....:cherry:

papanın yüzünden başıma gelmedik kalmadı 4 saatte karşıya kadıköye gelebildim birde üstüne üstlük birisi kapıyı açtı bende motorla giderken kaza yaptım grenaj patladı evde geç saate geldi ben böyle karşılamanın içine edim 10 metrede bi polis var motorlara bile izin vermiyorlar siniroldum bügün üstüne üstlük birde kaza gezirdik hiç yokken grenajı patlattık

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizim toplantıya da kimse gelmedi....4 kişi vardı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar