Herkese Slm Bende Terfi Ettim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eee abi bu motorda televizyon ve geri vites var diyolar..ne derece doğrudur...birde kül tablası varmış...:p

tşkler arkadaşlar gaza gelmem korkmayın neyse mete sen alem adamsın yaw
sende olmasan hiç gülmicez :queen: senin dediğin motor golwing o masajda yapıyor tuvaletide var yani anlıyacağın motordan hiç inmiyorsun:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tşkler arkadaşlar gaza gelmem korkmayın neyse mete sen alem adamsın yaw
sende olmasan hiç gülmicez :queen: senin dediğin motor golwing o masajda yapıyor tuvaletide var yani anlıyacağın motordan hiç inmiyorsun:queen:

tuvaleti de sele altındaymış gidondan düğmeye basıyosun açılıyo sonra hallediyosun işini :queen: iğrencim yaws

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi bildiğim kadarıyla 1100 xxlerde de varmış bu sistem ama türkiyeye henüz gelmemiş :p

japonlar bizim için herşeyi düşünüyo mete abi bu arada dünyada tuvalet bakanlığı olan tek ülke japonyadır antiparantes gereksiz bir bilgi size :mrgreen:

doni bu faydalı bilgiler için çok tşk ederim sen olmasaydın biz cahil kalacağız:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete handro abi şok içindeyim hala cidden böyle bir reklam vermiş olamazlar :cyclopsan hayretler içinde izledim... ya neyse bak aklıma ne geldi hakkaten yurtdışında bazı otellerde taharet yeri olmuyo çok sinir bozucu bi durum allah düşmanımın başına vermesin.. buraya mod filan uğrasa ortalık toz duman :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
muhabbetin rengi ve seyri değişcek ama şöyle bir şey öneriyorum doni dayıma...

bilirsiniz öğretmenler ilim irfan yuvasıdır...onlar ne derse yaparız...

http://www.videoara.net/izle/Taharet_muslugu_reklami_.html

reklamda öğrenci rolündeki arkadaş bizim Doni Hasan Şaş...:p

Valla ne diyim....Musluktan ziyade hocanın anlatması bayaa faydalı geldi...
Kanka nerelerdesin bu aralar? .....:pale:

mete handro abi şok içindeyim hala cidden böyle bir reklam vermiş olamazlar :cyclopsan hayretler içinde izledim... ya neyse bak aklıma ne geldi hakkaten yurtdışında bazı otellerde taharet yeri olmuyo çok sinir bozucu bi durum allah düşmanımın başına vermesin.. buraya mod filan uğrasa ortalık toz duman :queen:

Pro şimdi gelir....:queen: :queen:

Son düzenleme:

abi ben hijyenik adamım valla...hijyen hastalığı sadece baaayanlarda yok...detaylara girmiyim...:p

doni muhabbeti valla nereye getirdin bea...:pale:

alp buralardayız ama tatsızım be abim...yazasım yok...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi ben hijyenik adamım valla...hijyen hastalığı sadece baaayanlarda yok...detaylara girmiyim...:p

doni muhabbeti valla nereye getirdin bea...:pale:

alp buralardayız ama tatsızım be abim...yazasım yok...

İyiki yazasın yok....Konu dışına takılmıyosun artık....Water banlıyacak seni konu dışından....

bende de cbr 1100 olsa benimde ruhum güzelleşir...:mrgreen:

candid candid...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar