[Konya - MT]

Cumartesi günü, belirttiğim adreste aşağı yukarı Konyada bulunan tüm motosiklet severlerin katılacağı bir organizasyon var. Konyada bulunan tüm arkadaşların resimleri ve tanıtım videosu hazırlanacak. Katılırsanız sevinirim beni yanlız bırakmayın.

Cumartesi günü, belirttiğim adreste aşağı yukarı Konyada bulunan tüm motosiklet severlerin katılacağı bir organizasyon var. Konyada bulunan tüm arkadaşların resimleri ve tanıtım videosu hazırlanacak. Katılırsanız sevinirim beni yanlız bırakmayın.

tam sınav zamanına denkgelmiş. fazıl abi organize senin mi yoksa diğer grupların mı? ne için tanıtım yapılacak biraz açıklayıcı olsaydın :silent:

selam dostlar . Bayabi ara verdim kusura bakmayın. bakıyom konya mt yaz kış durmuyor motorlu motorsuz farketmiyor. Buluşuyorsunuz. Ehliyete ramak kaldı cumaya kurs teslim edecek dosyalarımız gerisi 100 yt lik nakite kalacak sanırım. yaza inşallah sizlerle sanal degilde gerçek olarak buluşmaktır niyetim. saygılar ...

[yayan MT] olup çıktık arkadaşlar ya ctesi akşamı misafirim var yaw gelme şansım yok gibi bişi ama bellide olmaz eğer gelmezlerse misafirler ben gelirim

aslında onun dışında bişi dicem pazar günü fuara gitsek ya hep bereber bi gidelim gelelim kitap fuarına bile gitmiştik yaw vaktiyle oto fuarını hiç kaçırmamamız lazım

gelenler parmak kaldırsın:cat:

iyi bir fikir oto fuarı :)
saat 11 de sınavım var.ordan motorla gelebilirim.
bu arada fuar davet,yesi kaç para bilen var mı?

gezin gezin benim yerime de gezin. ben de burada betonarme, çelik yapılar, karayolu inşaatı, hidrolik uğraşayım:salut:

fazıl hocam avatarın tanıdık geliyor biraz nerden aşırdın onu bakim sen :queen:
yılmaz olm ben ölmek üzereyim yafff şu vizeler bütün yaşam sevincimi alıyor valla:salut:

fazıl hocam avatarın tanıdık geliyor biraz nerden aşırdın onu bakim sen :queen:
yılmaz olm ben ölmek üzereyim yafff şu vizeler bütün yaşam sevincimi alıyor valla:salut:

Clawman yaklaşık 3 yıl önce elime geçti daha önce bir şiir sitesinde kullanıyordum osiris nicki ile.

ne yaparsınız yaw iyiki bir toplantıya gelemdik sesiniz soluğunuz cıkmmıyor ne yaparsınız öldünüz mü yaw seydişehirde kaza olmus (mehmet şirine ) geçmiş olsun dedim fazıl abi sende ordaydın galiba arkadaş bileğini kırmıs. Allah beterinden esirgesin..

ne yaparsınız yaw iyiki bir toplantıya gelemdik sesiniz soluğunuz cıkmmıyor ne yaparsınız öldünüz mü yaw seydişehirde kaza olmus (mehmet şirine ) geçmiş olsun dedim fazıl abi sende ordaydın galiba arkadaş bileğini kırmıs. Allah beterinden esirgesin..

geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Ülen artis! Ha Mt ha Md her halükarda Konyadayız :queen: Daha düne kadar benim mahalledekiler olmasa MT de kimse yok diyen ben miyim?

ya abi o motorcular zaten geziyorlardı. sadece internette bu sene boy gösterdiler. gezilerde adamları yavaşlatmayalım :p

toplantılara geliriz ama gezilerde adamlara işkence çektirmeyelim. bırak adamlar 200-300 uçsunlar:queen:

yaa!!!!!

Beyler bende konyalıyım ama ankaradayım

hepinizle tanışmak isterim

ayrıca 17 yıldır konyadaydım hiç motor gezisi gormedim yapıomusunuz

hakkaten yaw

ama tabi o zaman bu siteye uye diildim gorusmelerden haberim yoqtu

nese konyaya geldigimde bende katılırım gezilerinize inşallah :)

kendine iyi bakın sevgili hemserilerim:cat:
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

esattuncer dostum özelden mail adresini yollarsan. bağlantıya geçeriz. daha bugün eğlence vardı 40-50 kişilik:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar