Tanıdık bir yüz... Scooterde tek teker

Ben bir scooter kullanıcısı olarak'' almayayım diyorum'':cherry:
Zaten benim scooter'ın önü biraz zor kalkar denemek isteyen varsa gönüllü verebilirim.:cat:

Bu verilmismiydi yoksa ben baska forum sitesindemi izlemistim:silent:Speedrunner diye bi uye var bu forumda o da scoterla tek teker yapiyor:)

Önceden kraljames adlı kullanıcı tarafından yayınlanmıştı:cherry:

Bugün scooter la denedm olmadı yaa..? Önü kaldıralım derken az kalsın arka lastik hawalandı??? Ulen nası yapıyo bu adam.. ( Allah tan düşmedik haa)

c@n

bu güne kadar bu tip video ları izleye izleye hep gaza geldim scooter la tek teker yaptım ama ben bile yapıcağıma inanmıyordum işte gazzzz motorun üstünde öle durduk yerde gaz verip verip bıraktığım için oo arada dolduraşa getirildiğim için kimse video ya çekemedi ama 10 15 metre kadar ilk yaptığımda oldu ama indirdiğimde kafasını motorun scooterin ayak koyduğumuz bölümün tırnakları komple kırıldı 2 cisinide gecen gün yolu kapatark çift taraflı kapatarak kazı yapılıordu deniyim dedim ooo günde oldu su aralar sürekli yapıcam diorum ama korku sardı yapamıorum neden diceksiniz gecen seferkinde çok kafası dikildi sanki sırt üstü dşücektim zor indirdim kafaısnı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar