Selamün Aleyküm Arkadaşlar Bende YEniyim Aranıza kabul edermisiniz?

Merhaba Arkadaşlar BEn Emre.İstanbul Gaziosmanpaşa/Sultançiftliğinde Oturuyorum.8 Yıl ASLI BİSİKLET kulübünde dağ yarışçısıydım ama ailem devam etmemi istemediği için bırakmak zorunda kaldım.Şuan Mondial 150 Zat ım var.1984 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi EnD Elektronik mezunuyum.Saygılarımla arkadaşlar..

Yav burası zaten açık bir forum biz kabul etmesekde bişey farketmez bizi tınlamasanda olur:):)

hosgeldin7wdsm2.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle....:rendeer:

Aktif olmaya çalışacağım arkadaşlar.Askere gitmezsem eğer.Ama çok karışık bu site biraz tökezliyorum..

Bakalım Alışmaya çalışyorum YArdımlarınızla daha çok öğreneceğim...

Vel aleyküm selam Emre kardeş.Hoş geldin.

Yeni arkadaşlar edinecek, faydalı bilgiler bulacaksın.

Motosiklet ile ilgili siteler içinde en sade ve anlaşılır olanı bizimki diyebilirim.Birkaç tanesine baktım dünya haritası gibi.Gözü yoruyor.Misafir olarak bile zor inceliyebiliyorum.

Merhaba Arkadaşlar BEn Emre.İstanbul Gaziosmanpaşa/Sultançiftliğinde Oturuyorum.8 Yıl ASLI BİSİKLET kulübünde dağ yarışçısıydım ama ailem devam etmemi istemediği için bırakmak zorunda kaldım.Şuan Mondial 150 Zat ım var.1984 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi EnD Elektronik mezunuyum.Saygılarımla arkadaşlar..

hoşgeldin aramıza bende yeniyim buralarda:rendeer:

hoşgeldin bende yeniyim inşallah bu site bana uğurlu gelir de bende motorlu, kalıcı ve katılımcı olurum :cherry:

aleyküm selam kanka ... biraz geç olmuş ama olsun hadi bakalım kabul ettik seni ama bu son hee. sen asker işini ya tamam de ya da git bitirde gel seninle daha yapacagımız çook şeyler var kanka....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin birader.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar