Artçıların Buluşma Noktası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erdo2002valla bilmiyom en sakin topluluk seçecekler artcıları yakında
mostwanted_57ekliyom hocam seni hemen :) boşver ehliyeti artcı kal daha iyi artcı kalmak bak ben senelerdir artcıyım :pr: ve mutluyum:salut: :pr:
alp_tunay üyelerime sataşma :queen: zaten zor topluyom adamları unutmayın bir gün hepiniz artcı olacak sınız :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
erdo2002valla bilmiyom en sakin topluluk seçecekler artcıları yakında
mostwanted_57ekliyom hocam seni hemen :) boşver ehliyeti artcı kal daha iyi artcı kalmak bak ben senelerdir artcıyım :pr: ve mutluyum:salut: :pr:
alp_tunay üyelerime sataşma :queen: zaten zor topluyom adamları unutmayın bir gün hepiniz artcı olacak sınız :queen:

:cat: :cat: :cat: :cat:
Kral artçı ama çelenkli........

Forumdan Uzaklaştırıldı
alp_tunay :)
nuwamda Sayım alayımda bi sağ sol fark etmez :queen:

Bende kısmen artçı sayılırım.Kardeşimle ortak kullanıyoruz.Garaja koşup motoru ilk kim kaparsa o öncü oluyo :p babamda bazen kacırıyo ama genelde ona elletmiyoruz motoru. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
mostwanted_57 sen ve ben bu sitanin zaten kadrolu artcılarındanız :queen: Sildim gökanlardan birini seni koydum listeye
ZBYD ekledim seni hemen zaten bu bayanlarda motosiklet sektoründe çoğalmaya basladılar baya :queen: :bounce:
belifeless Manisa MT nin artcılar grubu temsilcisi seçiyorum seni :queen: umarım hepimizin bir mayıs ayı olur :queen:
PIERzig½ artcı ilan ediyorum seni :queen:
erdo2002 yanlıs okumusum hocam ben yazdğını "niye yazmıyoz" diye okumuşum sen listeye adını yazmadım diye isyan ediyomuşsun kusura bakma

mostwanted_57 sen ve ben bu sitanin zaten kadrolu artcılarındanız :queen: Sildim gökanlardan birini seni koydum listeye
ZBYD ekledim seni hemen zaten bu bayanlarda motosiklet sektoründe çoğalmaya basladılar baya :queen: :bounce:
belifeless Manisa MT nin artcılar grubu temsilcisi seçiyorum seni :queen: umarım hepimizin bir mayıs ayı olur :queen:
PIERzig½ artcı ilan ediyorum seni :queen:
erdo2002 yanlıs okumusum hocam ben yazdğını "niye yazmıyoz" diye okumuşum sen listeye adını yazmadım diye isyan ediyomuşsun kusura bakma

sağol cenk keskin
manisa mt yi gururla temsil ederimm
en yakın mayısta bahara girmeden
hepimizin motorlanması dileğyle :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
speedygirl şule ekledim tmam :)
belifeless valla bilmiyom ayrılırken aramızadan bi veda töreni düzenleriz sana :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar