MT [İzmir] 22 Kasım / Çarşamba Tayfa Balıkta Toplanıyoruz

Moderatör (forrap)
Gerçekten güzel bir akşamdı.Gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese teşekkürler:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
katılan tüm dostlara teşekkürler tayfa balık gerçekten çok hoş bir mekan daha sık toplanalım diyorum..

dondurmania ( onur ) araştırıp hemen dönücem sana msn demisin ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Rüzgar Bey abi o ne kılık öyle yahu?

Seni böyle görünce şok oldum vallahi.

Daha bir yakışıklı olmuşuz... :cat:

Kardesim sagolasin seyehatten direk geldim toplantiya yetistim. Gozum ve kulagim seni aradi mumkun mertebe aksatma toplantilari. HA gelirken gitarinida getir inceden bir cosku katalim atmosfere

kamberhaaaaaaaaaaaaan inanamıyorum sana yaaaa değişik bir versiyon bizim erhan. balık evine gidiyoruz hepbirlikte, arkadaş balık yerine menemen tercih ediyor, yanındada ayran içiyor :cyclopsan süpersin ne diyim.
özgürcüm ellerine sağlık fotoğraflarda müthiş çıkmış hani:mrgreen:
bunun dışında biz kasklarla geziyoruz özgür kravat ve takım elbiseyle 1000lik racing üzerinde cirit atıyor alsancakta.:p
rüzgar bey desen hepten aykırı... hem motor yok dört teker geziyor, hemde takım elbise kravat falan....bide mt nin en güzel kızlarıyla çekilmiş olan fotoğrafta aslında oyuna getirildik bilgilerinizeeeee. hiç hava yapma yani:farao:
aslında yinede herşey motor sevdası yüzünden. herkes toplantıya gelebilmek için şartlarını zorlamış. işte bu yaaaaaaa:queen: :cat:
egeknn yıllardır alsancakta geziyorum ama tayfa balığı hiç farketmemiştim. çok hoş bir ortamı vardı çok beğendim toplantı için iyiki burayı düşünmüşsün teşekkürlerrrrrr:cat:

kamberhaaaaaaaaaaaaan inanamıyorum sana yaaaa değişik bir versiyon bizim erhan. balık evine gidiyoruz hepbirlikte, arkadaş balık yerine menemen tercih ediyor, yanındada ayran içiyor :cyclopsan süpersin ne diyim.
özgürcüm ellerine sağlık fotoğraflarda müthiş çıkmış hani:mrgreen:
bunun dışında biz kasklarla geziyoruz özgür kravat ve takım elbiseyle 1000lik racing üzerinde cirit atıyor alsancakta.:p
rüzgar bey desen hepten aykırı... hem motor yok dört teker geziyor, hemde takım elbise kravat falan....bide mt nin en güzel kızlarıyla çekilmiş olan fotoğrafta aslında oyuna getirildik bilgilerinizeeeee. hiç hava yapma yani:farao:
aslında yinede herşey motor sevdası yüzünden. herkes toplantıya gelebilmek için şartlarını zorlamış. işte bu yaaaaaaa:queen: :cat:
egeknn yıllardır alsancakta geziyorum ama tayfa balığı hiç farketmemiştim. çok hoş bir ortamı vardı çok beğendim toplantı için iyiki burayı düşünmüşsün teşekkürlerrrrrr:cat:

Valla sulecim diger arkadaslar hallerinden baya bi memnunlar bitek sen oyuna getirildim dedin. Arabayla gelen kizlari kapar isinize gelirse MTD boyle:cherry:

oh ne keyif ne keyif.ağzınızın tadı bozulmasın.ben yine netten takibe devam.
bakıyorum da başlattığım akım (kravatla toplantıya gelme)bayağı tutmuş:queen: :queen:

İlk toplantıma katılırken de yapmıştı bunu. Motorumdan bahsediyorum. Kenan bilir :) ve yine yaptı beni yolda bıraktı. Aradan tam bi sene geçti. Yine bu tarihlerdeydi. Bu bi işaretmiydi yoksa :)) Neyse bi dahakine.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi bir toplantı olmuş resimlerden belli afiyet şeker olsun bizsiz o balıkların kılçığı hiç ağzınıza batmadımı.:queen: :queen: :cat:

Dün kendi kendimle çelişkiye girdim gitsemmi diye,aslını ararsanız korktum gelmeye. İki şekilde korktum ya gelir balık rakı yapar bir otelde geçirirdim geceyi,Yada evimde oturur gece yolculuğu yapmazdım .Ben evde oturmayı tercih ettim gece yolculuğuna gelemiyorum artık hepinize Afiyet olsun.Ama gezilere mümkün olduğunca katılıcam.
GİDECEĞİNİZ YERE BENİ GÖTÜRÜN ,
GÖTÜRÜNDE OTELDE YATIRIN,
SORANLARA, NE DERSENİZ DEYİN.:mrgreen: :cherry: :queen:

demi ama insan geç te olsa neler öğrenebiliyo :) olsun önemli olan öğrenmek zaten hiç bir şey için geç değildir...!!! bu tarz bildiğim ve gittiğim bir çok mekan var paylaşmak isterim her daim.. :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
::evil:: ::repci:: ::alkiis:: ::stretche ::hakem2:: ::sapka:: ::tutkuy:: ::sefereee ::cheeeeer ::music2:: ::pokey:: ::uzgunum: ::thanks: ::xblink:: ::cekic::marmari,sten selamlar barışın hepinize selamı vaaaaar.

yine çok güzel içten ve samimi bir toplantıydı
mt. izmir hepinize ayrı ayrı saygı duyuyor ve seviyorum.
tüm güzellikler sizlerle olsun. :rendeer:

Güzel bir gece olmuş afiyet olsun herkeze :)
Gelemedim hatta topic i bile cuma gördüm :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar